Home Nieuws Scholingsavond: de kracht van compressie

Scholingsavond: de kracht van compressie - Nieuws

Scholingsavond: de kracht van compressie

17 april 2024
Maandag 27 mei 2024 van 19.00 - 21.00 uur in Bilthoven.

Tijdens deze scholing zal Harald Herzog van Herzog Medical vertellen over het belang en de werking van compressiekousen. Ook zal hij uitleggen hoe je als massagepraktijk de mogelijkheid hebt om deze kousen te verkopen en zal hij demonstreren en leren hoe je de kousen op de juiste manier opmeet bij cliënten.

Datum: maandag 27 mei van 19.00 - 21.00 uur. Zaal open om 18.30 voor koffie/thee.
Locatie: NGS-bureau, Professor Bronkhorstlaan 26, 3723 MB Bilthoven
Investering: Geen! Deze avond word je aangeboden door Herzog Medical. Je betaalt dus geen inschrijfgeld. Na inschrijving verwachten we dat je aanwezig zult zijn. Annuleer je vijf werkdagen voor aanvang van de scholing of ben je niet aanwezig dan brengen wij € 19,50 in rekening.
Docent: Harald Herzog
Punten: 2 punten voor de NGS-licentie. 
Aanmelden: via het NGS-portaal (Bij- en nascholing > Filter op Midden Nederland).
 

Wat kun je verwachten?

  • Informatie uit de wetenschap over de werking van compressie(kousen);
  • Informatie over hoe je wederverkoper van Herzog Medical kunt worden en wat de voordelen zijn;
  • Demonstratie en praktische oefening in het opmeten van compressiekousen.

 

Deze avond biedt niet alleen de kans om je kennis te verbreden, maar ook om een waardevolle toevoeging aan je diensten te overwegen. We hopen jullie allemaal te zien op 27 mei voor een leerzame avond!
 

Over de spreker

Harald Herzog, oprichter en de man achter het succes van de sportcompressiekousen
Harald Herzog was aan het einde van de zeventiger- en begin tachtiger jaren een wegatleet en skilanglaufer. Met 2.27 uur op de marathon kon hij goed meekomen met de nationale sub-atletiektop. De overstap naar het langlaufen bracht hem uiteindelijk grotere successen. Hij spendeerde zijn winters in Scandinavië om te trainen, nam deel aan tal van Europese langlaufwedstrijden en werd in 1979 en 1980 Nederlands kampioen. Helaas betekende een aanhoudende blessure aan zijn kuit- en achillespees het einde van zijn sportcarrière. Nadat hij zijn actieve topsportperiode had afgesloten, startte hij zijn maatschappelijke carrière bij een groot medisch bedrijf en leerde daar veel over de compressietherapie. Dit is de therapie die met name wordt toegepast in de medische wereld bij patiënten met allerhande vaatproblemen. Lees verder.

Meer informatie