Home Over het NGS Lid worden

Lid worden

Door lid te worden van het NGS blijf je op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van sport- en wellnessmassage. Het NGS behartigt de belangen van alle sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland en vertegenwoordigt de branche in het contact met belangrijke partijen zoals de landelijke overheid, zorgverzekeraars, NOC*NSF en sportbonden, evenementenorganisatoren en andere sportzorgprofessionals. Het lidmaatschap biedt meer voordelen. Door lid te worden, kun je de NGS-licentie aanvragen. De licentie is een bewijs van bekwaamheid en kwaliteit. Alle NGS-masseurs met een geldige licentie worden in ons overzicht met masseurs getoond, zodat cliënten nog makkelijker de weg naar jouw praktijk weten te vinden.

Hieronder tref je een voorbeeld aan van een lid dat een aantal diensten afneemt. Dit kan uiteraard per persoon verschillen.

Ledenvoordelen-ngs

Er zijn twee soorten lidmaatschappen:

Regulier lidmaatschap (NGS-diploma of daaraan gelijkgesteld)

Het lidmaatschap staat open voor masseurs die: 

NGS Studentlidmaatschap: speciaal voor masseurs in opleiding. 

Alle masseurs in opleiding die een NGS-diploma willen gaan halen kunnen alvast lid worden van het NGS door middel van een Studentlidmaatschap. Indien de licentie wordt behaald, dan wordt het NGS Studentlidmaatschap automatisch omgezet in een NGS lidmaatschap. 

Kosten lidmaatschap

NGS lidmaatschap€ 84,20
NGS Studentlidmaatschap € 15,00
Lidmaatschap 65+ (m.i.v. het jaar dat u 65 wordt) € 63,15
Gezinslidmaatschap (2e en volgend gezinslid)€ 71,60

 

Aanmelden

Kosten verlengen licentie

Een licentie wordt alleen uitgegeven aan leden van het NGS. Kosten voor verlengen van de licentie bedragen: € 22,50

Opzeggen lidmaatschap