Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Openstaande vacatures

Studio Release (Hilversum) is per direct op zoek naar meerdere masseurs! Onze moderne massage studio is een begrip in ’t Gooi. Het is onze missie om met hoogwaardige massages bij te dragen aan het welzijn van onze bezoekers. Zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen. De massages zijn uniek en helemaal op maat. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor ons. Bekijk hier onze vacature!

15-10-2021 | De jeugdopleiding van SC Cambuur is nog op zoek naar verzorg(st)ers bij wedstrijden van een jeugdteam op de zaterdag. Wij hechten veel waarde aan goede begeleiding van onze jeugdspelers. Op zaterdagen willen we onze spelers dan ook optimaal en verantwoord voorbereiden op de wedstrijd. De rol van de verzorg(st)er is daarbij van groot belang. Bekijk hier de vacature!

09-10-2021 | Sportmasseur gezocht! Carpus is per direct op zoek naar een enthousiaste sportmasseur voor minimaal 2 avonden per week die ons team wil komen versterken. Bekijk hier de vacature!

07-10-2021 | Op basis van een zzp contract is JDN Care uit Pijnacker opzoek naar een(sport)masseur die het leuk vindt om een aantal uur in de weekklanten te voorzien van functionele massages. Bekijk hier de vacature!

06-09-2021 | Nel massagepraktijk 2.0 uit Ederveen/Lunteren is dringend op zoek naar een masseur M/V die bevoegd is om blessures te behandelen en of een ontspanningsmassage te kunnen doen.  Mail naar info@nel.nu 

22-08-2021 | Als masseur bij Saré Thermen & Beauty is het jouw taak om gasten even helemaal in de watten te leggen. Wij hebben zowel gasten die komen voor pure ontspanning als gasten met specifieke rug/nek-klachten. Onze ideale kandidaat is daarom een gekwalificeerde sportmasseur m/v (pré wanneer je ook voetreflex-massage kent) bij wie gastvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Bekijk snel de vacature!

20-08-2021 | SpaSereen (Tienhoven, Maarssen) is op zoek naar een masseur. SpaSereen behoort tot de top van de Nederlandse saunabranche. Met een team van circa 100 medewerkers laten wij onze gasten ontdekken hoe gastvrijheid is bedoeld. Collegialiteit, een fijne werksfeer en samenwerking kenmerken ons team. Bekijk de vacature.

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur.
 

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 januari 2022 een motivatie en CV!