Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Op deze pagina vind je vacatures voor masseurs. Zoek je een NGS-masseur® om gemasseerd te worden ga dan naar www.vindeenmasseur.nl.

 

Openstaande vacatures

Studio Release | (Hilversum) is per direct op zoek naar meerdere masseurs! Onze moderne massage studio is een begrip in ’t Gooi. Het is onze missie om met hoogwaardige massages bij te dragen aan het welzijn van onze bezoekers. Zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen. De massages zijn uniek en helemaal op maat. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor ons. Bekijk hier onze vacature!

20-10-2022 | Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een verzorger (m/v) voor het eerste elftal van ONS Sneek. Wij zijn naar iemand op zoek die affiniteit heeft met voetbal en enthousiast is over het verzorgen van voetballers bij wedstrijden. Je werkzaamheden zijn eens per week op zaterdagen. Bekijk hier onze vacature!

 

NGS vacatures

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur. Bekijk hier de vacature!

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 december 2022 een motivatie en CV!  Bekijk hier de vacature!