Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Openstaande vacatures

Studio Release (Hilversum) is per direct op zoek naar meerdere masseurs! Onze moderne massage studio is een begrip in ’t Gooi. Het is onze missie om met hoogwaardige massages bij te dragen aan het welzijn van onze bezoekers. Zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen. De massages zijn uniek en helemaal op maat. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor ons. Bekijk hier onze vacature!

6-11-2021| Sauna van Egmond wil haar ervaren team graag versterken met nieuwe collega's. Zowel op ZZP-basis als in loondienst werken behoort tot de mogelijkheden. Ze hebben verschillende vaste diensten beschikbaar, zowel in het weekend als door-de-week. Bekijk hier de vacature!

29-10-2021| Fit Massage Breda is op zoek naar een sportmasseur die tegen een passende ZZP-vergoeding wilt komen te werken in een moderne massagepraktijk waar de cliënten centraal staan. Het aantal werkuren en de locatie waarop je werkt bepalen we in overleg. De werkzaamheden zijn doordeweeks overdag en in de avonden, en eventueel op de zaterdagen overdag. Bekijk hier de vacature!

21-10-2021| TRIAS Fysiotherapie is op zoek naar sportverzorgers-/masseurs die graag onderdeel willen zijn van het medisch begeleidingsteam bij de trainingen en wedstrijden. Bijvoorbeeld in de voetbal en hockey wereld op hoog amateurniveau. Bekijk hier de vacature!

20-10-2021| Ter uitbreiding van ons geweldige team heeft Salvete nu meerdere vacatures voor massagespecialisten (m/v) die meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn. Salvete is een jonge massagestudio in hartje Utrecht. Wij bieden kwalitatieve ontspanningsmassages aan tegen een alleszins betaalbare prijs. We hebben een kleine en mooie ruimte tot onze beschikking en we zijn gesitueerd in het centrum van Utrecht.  Bekijk hier de vacature!

19-10-2021 | DIO’30 is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, door dames en meisjes en heren en jongens. Wij zijn op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de heren-selectie, in samenwerking met de huidige verzorger, voor de dinsdag- en donderavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op zondag. Bekijk snel de vacature!

13-10-2021 |PER DIRECT GEZOCHT: VERZORG(ST)ER SVV’56 | Voetbalvereniging SVV’56 is een gezellige dorpsvereniging uit Sibculo en telt ruim 220 leden en wij beschikken over een hoofdklasse waardige accommodatie. Haar 1e elftal speelt in de 4e klasse.
Voor de komende maanden (tot medio februari 2022) zijn wij met spoed op zoek naar een tijdelijke vervang(st)er van onze vaste verzorger binnen onze vereniging. Bekijk hier de vacature

15-10-2021 | De jeugdopleiding van SC Cambuur is nog op zoek naar verzorg(st)ers bij wedstrijden van een jeugdteam op de zaterdag. Wij hechten veel waarde aan goede begeleiding van onze jeugdspelers. Op zaterdagen willen we onze spelers dan ook optimaal en verantwoord voorbereiden op de wedstrijd. De rol van de verzorg(st)er is daarbij van groot belang. Bekijk hier de vacature!

09-10-2021 | Sportmasseur gezocht! Carpus is per direct op zoek naar een enthousiaste sportmasseur voor minimaal 2 avonden per week die ons team wil komen versterken. Bekijk hier de vacature!

07-10-2021 | Op basis van een zzp contract is JDN Care uit Pijnacker opzoek naar een(sport)masseur die het leuk vindt om een aantal uur in de weekklanten te voorzien van functionele massages. Bekijk hier de vacature!

06-09-2021 | Nel massagepraktijk 2.0 uit Ederveen/Lunteren is dringend op zoek naar een masseur M/V die bevoegd is om blessures te behandelen en of een ontspanningsmassage te kunnen doen.  Mail naar info@nel.nu 

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur.
 

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 januari 2022 een motivatie en CV!