Home Masseur gezocht

Masseur gezocht

Openstaande vacatures

 • 12-03-2020 A.S.V Apeldoornse Boys zoekt verzorg(st)er voor 1ste elftalVoor het seizoen 2020-2021 zijn we oapeldoornseboysp zoek naar een verzorg(st)er om onze selectiespelers te helpen fit te blijven en/of worden. Apeldoornse Boys komt uit in de 4de klasse op zondag. Onze thuiswedstrijden zijn om 14:00 uur. We trainen op dinsdagavond en donderdagavond. Bekijk hier de vacature!
   
 • 12-03-2020 Medendorp Fysiocentrum Pauwendaal Welke sportverzorger gaat graag een uitdaging aan bij een ambitieuze
  fysiotherapiepraktijk in Lelystad? Van harte uitgenodigd! Fysio Pauwendaal
  Vriendelijke groet, Jan-Gert Download de vacature!

 • 27-02-2020,  De jeugdopleiding van SC Cambuur is nog op zoek naar verzorg(st)ers bij wedstrijden van een jeugdteam op de zaterdag. Wij hechten veel waarde aan goede begeleiding van onze jeugdspelers.SC Cambuur Op zaterdagen willen we onze spelers dan ook optimaal en verantwoord voorbereiden op de wedstrijd.
  De rol van de verzorg(st)er is daarbij van groot belang
  . Download de vacature

 • 24-02-2020, Fysiotherapie Schalke zoekt een sportverzorger die namens Fysio Schalke verzorgende activiteiten bij een voetbalclub in Tilburg kan doen. Het zou gaan om de dinsdag en donderdag avond met de
  trainingen en zondag met de wedstrijden. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar:  info@fysioschalke.nl t.a.v. Paul Schalke.
   
 • 2020Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
  De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur.
   
 • 2020,Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
  Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 oktober 2020 een motivatie en CV!