Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Openstaande vacatures

22-08-2021 | Als masseur bij Saré Thermen & Beauty is het jouw taak om gasten even helemaal in de watten te leggen. Wij hebben zowel gasten die komen voor pure ontspanning als gasten met specifieke rug/nek-klachten. Onze ideale kandidaat is daarom een gekwalificeerde sportmasseur m/v (pré wanneer je ook voetreflex-massage kent) bij wie gastvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Bekijk snel de vacature!

20-08-2021 | SpaSereen (Tienhoven, Maarssen) is op zoek naar een masseur. SpaSereen behoort tot de top van de Nederlandse saunabranche. Met een team van circa 100 medewerkers laten wij onze gasten ontdekken hoe gastvrijheid is bedoeld. Collegialiteit, een fijne werksfeer en samenwerking kenmerken ons team. Bekijk de vacature.

06-08-2021 | sc Doesburg is op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v). De verzorging vindt voor de selectie, uitkomend in de 4e klasse KNVB, plaats op de dinsdag- en donderdagavond en de begeleiding op de zondag. Benieuwd naar de vacature? Bekijk de vacature hier.

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur.
 

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 oktober 2020 een motivatie en CV!