Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Openstaande vacatures

Studio Release | (Hilversum) is per direct op zoek naar meerdere masseurs! Onze moderne massage studio is een begrip in ’t Gooi. Het is onze missie om met hoogwaardige massages bij te dragen aan het welzijn van onze bezoekers. Zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen. De massages zijn uniek en helemaal op maat. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor ons. Bekijk hier onze vacature!

25-5-2022 | Fysiotherapie  Training NederVeluwe Veenendaal is per direct op zoek naar een enthousiaste, gastvrije en zelfstandige masseuse/ masseur gespecialiseerd in het geven van massages aan mannen en vrouwen. 
Bekijk hier de volledige vacature!

23-5-2022 | Ruimte beschikbaar !
Ben jij therapeutisch geschoold en op zoek naar een fijne werkruimte in Amsterdam Noord? Dan heb ik een leuk voorstel voor je.
Enkele dagdelen in de week is mijn praktijk beschikbaar voor een collega-therapeut. Zelf ben ik manueel therapeut (lichaamgerelateerde klachten, voeding, gezondheid, sportblessures). Bekijk hier mijn volledige vacature!

23-5-2022 | Ben jij een enthousiaste, ervaren en zelfstandig werkende masseur? Heb jij een passie voor je eigen vak, maar kijk je met een geïnteresseerde blik naar andere behandelvormen? Lijkt het je leuk om te werken in Het Gezondheidscentrum waar meerdere disciplines samen komen? Dan ben ik op zoek naar jou. (Gorssel, Gelderland) Bekijk hier de volledige vacature!

10-5-2022 | De ambitieuze en gezellige Korfbalvereniging Die Haghe (Den Haag) is voor komend seizoen op zoek naar een SPORTVERZORG(ST)ER voor de selectie. Wij zien je graag op de zaterdagen voor de wedstrijden en minimaal 1 trainingsavond in de week voor het intapen, masseren en EHBSO. Heb je interesse en wil je meer weten over wie wij zijn en wat je voor ons kunt betekenen? Stuur dan een mailtje naar eric.mol@diehaghe.nl. Of bekijk hier de volledige vacature!

6-5-2022 | Blitz Wellness is op zoek naar een masseur/masseuse voor luxe wellness. Wij zoeken een ZZPer die bij ons aan de
slag wilt. Heb je intresse? Reageer dan op onze vacature door een mailtje te sturen naar info@blitzwellness.nl! Bekijk hier de vacature!

6-5-2022 | Praktijk Wijnant Fysiotherapie biedt fysiotherapie, manuele therapie en meerdere soorten lifestyle producten, om bij te dragen aan het oplossen, verminderen of voorkomen van klachten. En om hun energieke team te versterken zijn ze op zoek naar een Sport(zorg)masseur M/V voor 16-24 uur. Bekijk hier de vacature!

6-5-2022 | Weiteveense Boys (Weiteveen) zoekt per ingang van het komende seizoen 2022/2023 een verzorg(st)er. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met voetbal, een enthousiaste instelling heeft en flexibel inzetbaar is. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, kun je goed samenwerken en heb je een positieve instelling en draagt deze ook uit. Bekijk hier onze vacature!

3-5-2022 | Oostland Massages zoekt een Masseur/masseuse (ZZP).
Voor onze snelgroeiende massagepraktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibel-inzetbare masseuse/masseur. Oostland Massages is sinds 2019 gevestigd in Berkel & Rodenrijs nabij het centrum. Daarnaast hopen wij binnenkort een tweede vestiging te openen in de regio Oostland. Bekijk hier onze vacature!

 

NGS vacatures

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur. Bekijk hier de vacature!

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 december 2022 een motivatie en CV!  Bekijk hier de vacature!