Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Openstaande vacatures

Studio Release | (Hilversum) is per direct op zoek naar meerdere masseurs! Onze moderne massage studio is een begrip in ’t Gooi. Het is onze missie om met hoogwaardige massages bij te dragen aan het welzijn van onze bezoekers. Zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen. De massages zijn uniek en helemaal op maat. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor ons. Bekijk hier onze vacature!

17-1-2022 | MKV'29 zoekt per direct een verzorger! Wil jij deel uitmaken van een leuke voetbalvereniging waarin prestaties en plezier samengaan? Dat kan als je verzorger wordt bij MKV'29 uit Leeuwarden m.i.v. de tweede seizoenshelft 2021/2022 (februari) of m.i.v. seizoen 2022/2023. Als verzorger ben je beschikbaar op de trainingsavonden (di en vr) en de wedstrijddagen (zo) van Heren 1 dat uitkomt in de 4e klasse. Voor verdere informatie bekijk hier de vacature!

NGS vacatures

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur.

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 januari 2022 een motivatie en CV!