Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Op deze pagina vind je vacatures voor masseurs. Zoek je een NGS-masseur® om gemasseerd te worden ga dan naar www.vindeenmasseur.nl.

 

Openstaande vacatures

Studio Release | (Hilversum) is per direct op zoek naar meerdere masseurs! Onze moderne massage studio is een begrip in ’t Gooi. Het is onze missie om met hoogwaardige massages bij te dragen aan het welzijn van onze bezoekers. Zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen. De massages zijn uniek en helemaal op maat. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor ons. Bekijk de vacature op de website!

9-3-2023 | vv Hardegarijp is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een sportmasseur / verzorger voor het eerste elftal. Als verzorger ben je aanwezig tijdens thuis- en uitwedstrijden van VV Hardegarijp 1. Je bent nauw betrokken bij de staf en spelers. Bekijk hier de volledige vacature.

23-2-2023 |sv KMD is opzoek voor het seizoen 2023-2024  naar een sportmasseur/verzorger voor de heren selectieteams. Als verzorger ben je nauw betrokken bij het eerste team van sv KMD. Op de zaterdagen sluit je aan bij de wedstrijden en bij voorkeur ben je aanwezig op de trainingsavonden dinsdag en donderdag. Bekijk hier de volledige vacature!

22-2-2023 | Voetbal Vereniging Asperen is op zoek naar een verzorger/sportmasseur M/V. Voor het seizoen 2023-2024 is v.v. Asperen op zoek naar een verzorger/sportmasseur voor de selectie voor de dinsdag- en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van het eerste elftal op zaterdag. Bekijk hier de volledige vacature!

30-1-2023 | DÉ-FIT  Massage Therapie. Mijn naam is Désirée Hartog en sinds  2003 heb ik een massagepraktijk in Driebergen. Na de groei van de afgelopen tijd, ben ik op zoek naar een leuke, spontane en vakkundige collega sportmasseur m/v ter versterking van ons team. Bekijk hier de volledige vacature!

NGS vacatures

Kandidaten gezocht voor commissie en werkgroepen. Het wordt tijd dat Nederland weet dat een bezoek aan de NGS masseur bijdraagt aan een gezond en vitaal leven. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar meer menskracht in verschillende commissies en werkgroepen. Download hier de vacature

Commissie vakinhoud

Toetsingscommissie

Beoordelaars

Financiële commissie

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur. Bekijk hier de vacature!

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 december 2022 een motivatie en CV!  Bekijk hier de vacature!