Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Openstaande vacatures

Studio Release | (Hilversum) is per direct op zoek naar meerdere masseurs! Onze moderne massage studio is een begrip in ’t Gooi. Het is onze missie om met hoogwaardige massages bij te dragen aan het welzijn van onze bezoekers. Zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen. De massages zijn uniek en helemaal op maat. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor ons. Bekijk hier onze vacature!

15-7-2022 | RKVV Bergeijk zoekt per ingang van het komende seizoen 2022/2023 een verzorg(st)er.
Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met voetbal, een enthousiaste instelling heeft en flexibel inzetbaar is. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, kun je goed samenwerken en heb je een positieve instelling en draagt deze ook uit.
Bekijk hier de volledige vacature!

5-7-2022 | Vitesse’63 in Koekange zoekt nog een enthousiaste verzorger die wil starten tijden het seizoen 2022/2023.
Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een team, die geïnteresseerd is in sport en openstaat voor het verzorger van voetballers dan komen wij graag in contact met jou!
Bekijk hier onze vacature!

1-7-2022 | Voetbalvereniging SSS uit Klaaswaal is opzoek naar een sportverzorger voor zowel hun mannen als vrouwen team.
Bekijk hier de vacature!

3-6-2022 | Vv SJC is voor het volgende voetbalseizoen 2022-2023 op zoek naar een enthousiaste
verzorger m/v voor de zondagselectie. Als jij het diploma Sportmassage, of de opleiding Sportmasseur, of de opleiding
Fysiotherapie doet en bij voorkeur affiniteit met voetbal hebt, dan ben jij misschien onze nieuwe verzorger.
Check hier de volledige vacature!

 

NGS vacatures

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur. Bekijk hier de vacature!

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 december 2022 een motivatie en CV!  Bekijk hier de vacature!