Home Masseur gezocht Masseur gezocht

Masseur gezocht

Op deze pagina vind je vacatures voor masseurs. Zoek je een NGS-masseur® om gemasseerd te worden ga dan naar www.vindeenmasseur.nl.

 

Openstaande vacatures

Studio Release | is per direct op zoek naar meerdere masseurs voor hun vestigingen in Hilversum en Amersfoort! Hun team bestaat uit meer dan 10 gepassioneerde, ervaren en professionele masseurs. Zij bieden hun masseurs een freelance of parttime dienstverband. Persoonlijke ontwikkeling, collegialiteit en een fijne werksfeer zijn erg belangrijk voor hen. Ben jij minimaal 10 uur per week beschikbaar en heb je een passie voor masseren? Bekijk dan de vacature op de website! Bekijk de vacature op de website!

20-9-2023 | Freelance stoelmasseurs gezocht! - The Chairmen at Work. Lijkt het je leuk om – naast je eigen praktijk – medewerkers bij verschillende bedrijven in Nederland te masseren? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! In verband met de groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar enthousiaste stoelmasseurs met een visuele beperking, bij voorkeur in de Randstadregio, die met zorg, aandacht en de kwaliteit waar wij om bekend staan aan de slag willen bij onze klanten. Bekijk dan hier onze vacature!

28-8-2023 | Werken bij Massage Studio Blaricum, Kom jij ons versterken? Wil jij jouw passie voor massages en mensen met ons delen. Dan komen we graag met jou in contact! Bekijk hier onze vacature!

24-8-2023 | Voetbalvereniging Pernis is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een sportmasseur / verzorger voor de selectie. Als verzorger maak je deel uit van de staf van vv Pernis en werk je nauw samen met de trainers. bekijk hier de volledige vacature!

 

 

NGS vacatures

Kandidaten gezocht voor commissie en werkgroepen. Het wordt tijd dat Nederland weet dat een bezoek aan de NGS masseur bijdraagt aan een gezond en vitaal leven. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar meer menskracht in verschillende commissies en werkgroepen. Download hier de vacature

Commissie vakinhoud

Toetsingscommissie

Beoordelaars

Financiële commissie

Vacature vrijwilligersfunctie financiële commissie.  Deze commissie bereidt de discussie over financiële onderwerpen in de Algemene Ledenvergadering voor. Te denken valt aan de begroting en de jaarrekening van de NGS en overige financiële regelingen. Download hier de vacature.

Vacature twee leden NGS-toetsingscommissie
De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs. De leden van de toetsingscommissie worden benoemd door het NGS-bestuur. Bekijk hier de vacature!

Vacature NGS gekwalificeerde beoordelaars wellnessmasseur, sportmasseur en/of sportzorgmasseur 
Het NGS maakt per kwalificatie (wellnessmasseur, sportmasseur, sportzorgmasseur) een pool van gespecialiseerde en door het NGS gekwalificeerde beoordelaars. Stuur voor 1 december 2022 een motivatie en CV!  Bekijk hier de vacature!