Home Opleiding NGS-masseur Zoek een NGS-opleider

Zoek een NGS-opleider

Zoek een NGS-opleider

Het NGS hanteert een erkenningenbeleid voor opleidingsinstituten. Met dit beleid streeft het NGS naar een hoogwaardige kwaliteit bij opleiders, Het NGS verwijst geïnteresseerden alleen naar erkende opleidingsinstituten. Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs. De opleidingsinstituten die voor het huidige/komende cursusjaar een NGS-erkenning hebben ontvangen zijn weergegeven op onderstaande kaart. Per opleidingsinstituut is aangegeven welke opleiding wordt aangeboden; sportmassage, wellnessmassage, sportzorgmassage en/of blessurepreventie.

Klik hier voor een NGS erkende opleider bij jou in de buurt!

De opleider is verantwoordelijk voor de samenstelling van de opleiding aan de hand van de beschrijving toetsing die het NGS opstelt.

Hoelang de opleiding duurt is afhankelijk van het aantal lesdagen. Er zijn opleiders die de opleiding aanbieden in de avonduren, maar ook in het weekend. Hou gemiddeld rekening met zo'n 9 maanden (inclusief toetsingen). Ook de kosten verschillen per opleider. Voor meer informatie neem je contact op met een opleider. 

Erkenning aanvragen als opleider?