Home Over het NGS Onze partners

Onze partners

Met trots presenteren wij onze partners.

Framo

Framo

Sportmassage webshop FRAMO is dé gespecialiseerde groothandel met producten voor masseurs, fysiotherapeuten en sportverzorgers. Leden van het NGS krijgen 10% korting in de speciale NGS-webshop van Framo.  

Push Sports

PB-logo

De Push Sports lijn is ontwikkeld door een team van ervaren specialisten in nauwe samenwerking met sporters en sportprofessionals en sluit precies aan op de wensen van de gebruiker. Het efficiënte gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in een lijn van ultradunne en zeer comfortabele sportbraces. Braces die de gewrichten ondersteunen bij het sporten én die door hun slanke design ideaal zijn om te dragen in sportschoenen en onder sportkleding. De Push Sports lijn is ontstaan vanuit de medische achtergrond van Push Braces. Elke brace heeft dan ook een doordachte functie, optimaal afgestemd op gezond en veilig sporten.

https://pushsports.eu

Weleda

Weleda-logo

Ruim 90 jaar geleden ontstond Weleda in Zwitserland. Tegenwoordig is Weleda over de hele wereld te vinden. De producten zijn niet altijd helemaal hetzelfde, maar we zijn wel overal in harmonie met mens en natuur.

Weleda geeft maar liefst 31,5% korting op massageoliën, speciaal voor massageprofessionals. 

www.weleda.nl/contact/actueel/masseurs