Home Het NGS Onze partners

Onze partners

Met trots presenteren wij onze partners.

Framo

Logo Framo

Sportmassage webshop FRAMO is dé gespecialiseerde groothandel met producten voor masseurs, fysiotherapeuten en sportverzorgers. Leden van het NGS krijgen 10% korting in de speciale NGS-webshop van Framo.  

Chemodis

CHemodis

Al sinds 1947  zijn wij jouw professionele partner voor massagemiddelen. Variërend van massage-olie tot paraffinemengsels voor warmtetherapie biedt Chemodis een unieke verscheidenheid aan producten van hoogstaande kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat begint al bij de keuze van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Ook ons productieproces wordt met de grootste zorg begeleid. Dit resulteert in eindproducten die volkomen veilig en verantwoord zijn voor de huid. Naast kwaliteit, staat innovatie bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben altijd al een vooraanstaande rol gespeeld in de ontwikkeling van massageoliën en blijven dat doen. Wij zijn trots op de plaats die Chemodis in de dagelijkse praktijk heeft verworven en het verkregen vertrouwen van de fysiotherapeut en sportmasseur. Om deze positie te behouden investeert Chemodis constant in nieuwe ontwikkelingen waarbij uitdagingen niet uit de weg worden gegaan. Kwaliteit dient steeds opnieuw bewezen te worden en het is de dagelijkse praktijk die het niveau hiervan bepaalt. Onze producten zijn voortdurend onderhevig aan een analytische controle waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

www.chemodis.nl 

 

F.I.T. International B.V.

Fit-kleur

Het F.I.T. professional care assortiment is afgestemd op de professionele gebruiker, zoals sportmasseurs/-verzorgers, fysiotherapeuten en medische specialisten. Onze stimulerende massageolie kenmerkt zich door een hoogwaardige samenstelling die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten; welke zorgen voor een optimale effectiviteit. De F.I.T. professional care producten zijn samengesteld zodat een maximale prestatie kan worden geleverd op basis van milde en niet-irriterende ingrediënten. Lees verder.

www.fitsportbalsem.com/

Weleda

 

Weleda

Bestel de 100% natuurlijke massageoliën en een select aantal verzorgingsproducten met korting. Product bestellingen rechtstreek bij Weleda is alleen mogelijk voor beroepsgebruikers gevestigd in Nederland.

Meld je aan en ontvang 31,5% basiskorting voor professionals en speciaal als masseur ontvang je zeer gunstige inkoopvoorwaarden. 

Een welkomstcadeau bij je eerste bestelling: ontvang de Weleda Verzorgende Massageolie 500 ml gratis bij je eerste bestelling vanaf €30.

Check alle informatie op: www.weleda.nl/professionals/masseurs/aanmelden

MoneyMonk

MoneyMonk

MoneyMonk is dé oplossing voor jouw boekhouding.  Doe jij je boekhouding nog in Excel? Ervaar het gemak van online boekhouden met MoneyMonk, speciaal voor dienstverlenende ZZP'ers. Als NGS-lid ontvang je exclusieve korting op MoneyMonk!

De voordelen van MoneyMonk:

 • Maak eenvoudig je factuur en wordt sneller betaald met iDEAL
 • Registreer uren, ritten en onkosten
 • Stel je eigen huisstijl in
 • Eigen logo, briefpapier en kleuren
 • Herinneringen en aanmaningen
 • Koppel je administratie aan je bankrekening
 • Btw-aangifte met 1 druk op de knop

Kortom: Je volledige ZZP-administratie onder één dak.

Voordeel voor leden van het NGS

 • Eerste jaar 50% korting op het maandabonnement én een gratis opstartservice. Het eerste jaar betaal je dus € 12,50 per maand.
 • Daarna €25 ,- per maand (ex. btw).
 • Maandelijks opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract.
 • Probeer 30 dagen gratis!
 • Bekijk je aanbieding op www.moneymonk.nl/lp/ngsmassage.