Home NGS toetsing Inschrijven voor een herkansing

Inschrijven voor een herkansing

Herkansingen Sportmassseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur

Bij een onvoldoende voor een toetsing heb je de volgende mogelijkheden tot herkansing:
 

  • De kennistoets kun je onbeperkt herkansen
    • Je ontvangt de definitieve uitslag van de toetsing per email. Wanneer deze onvoldoende is behaald kan je via het portaal de betaling voldoen voor de herkansing. Wanneer de betaling juist is ontvangen zal je binnen 24 uur een link ontvangen om je voor de herkansing in te schrijven.
  • De portfoliobeoordeling kan twee keer worden herkanst 
    • Wanneer je een herbeoordeling wilt voor het portfolio zal deze betaling via het portaal verlopen. Het volledige portfolio mag worden ingestuurd volgends de procedure zoals op de website aangegeven. Het porfolio zal niet eerder worden beoordeeld voor de betaling voor de herkansing juist is voldaan. 
      Je hebt recht op twee herkansingen van het portfolio. Wanneer ook de tweede herkansing met een onvoldoende wordt beoordeeld, dan zal je een nieuw toetsingspakket moeten aanschaffen. Dit houd in dat je ook de Kennistoets opnieuw met een voldoende dient af te ronden. 
  • Voor de praktijkbeoordeling heb je twee herkansingen.

Voor elke herkansing dien je te betalen, kijk hier voor de kosten. ​Hierbij geldt dat er niet langer dan 1 jaar mag zitten tussen een voldoende uitslag op de kennistoets en het behalen van een voldoende voor het portfolio. En niet langer mag zitten dan een jaar tussen het behalen van een voldoende voor het portfolio en het behalen van een voldoende voor de praktijkbeoordeling.

Annuleringsvoorwaarden