Home Webinar Voorbereiden op de opening van jouw massagepraktijk: hoe doe je dat? Webinar Voorbereiden op de opening van jouw massagepraktijk: hoe doe je dat? 7 mei

Webinar Voorbereiden op de opening van jouw massagepraktijk: hoe doe je dat? 7 mei

Helaas zit ook deze webinar ook vol. Alle gestelde vragen en antwoorden uit de andere webinars zullen wij publiceren.

Geen lid van het NGS, maar wil je wel op de hoogte blijven van de alle ontwikkelingen?
Word dan lid van het NGS voor maar € 39,95 (regulier tarief € 85,00).  Je profiteert dan direct van alle ledenvoordelen.
Vul het aanmeldformulier en gebruik de code welkom2020 om direct te profiteren. 

Het lidmaatschap staat open voor masseurs die: 

  • Een NGS-diploma sport- of wellnessmassage hebben behaald;
  • Een diploma sportmassage hebben behaald dat getoetst is op gelijkwaardigheid van het NGS-diploma. Dit zijn: ACE, ESPO NESM en NESPG. Is dit diploma vijf jaar geleden of korter behaald, dan kun je de NGS-licentie aanvragen. Je wordt hier vanzelf over geinformeerd. 

Speciale Coronavirus-alert

Voldoe je niet aan de criteria om lid te worden? Schrijf je dan in voor de speciale Coronavirus-alert van het NGS. Na inschrijving ontvang je direct de leidraad 'verantwoord masseren in de 1,5 meter samenleving' en houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus. Tevens ontvang je dan binnenkort teksten en digitale posters die je kunt gebruiken in je communicatie naar cliënten en praktijk. 
Kosten: € 19.95.

Aanmelden: 
www.mijnwebwinkel.nl/winkel/ngswebshop/c-5275070/coronavirus/

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een e-mail met de leidraad. Tevens sturen we je via de post een NGS-magazine toe.