Home Nieuws Het NGS Zoekt Een Stagiair(E)

Het NGS Zoekt Een Stagiair(E) - Nieuws

Het NGS Zoekt Een Stagiair(E)

16 november 2023
Als NGS bieden wij regelmatig studenten de mogelijkheid om stage te komen lopen bij ons. Het biedt ons extra paar handen en de stagiair(e) kan zich verder ontwikkelen. Momenteel hebben we ruimte voor een marketing stagiair. Mocht je iemand kennen of horen dat iemand een stage zoekt attendeer deze persoon dan op onderstaande 'vacature'. Dank je wel!

 

Studeer je commerciële economie of iets soortgelijks en zoek je nog een stage? Word dan onze nieuwe marketing en communicatie
superster. Bij ons haal je geen koffie, maar werk je mee aan echte projecten. Je bent geen stagiair, maar een echte collega.

  • In een klein team (6 personen) ondersteun je ons en pak je zelfstandig zaken op:
  • Opnemen telefoon en beantwoorden vragen via de diverse communicatiekanalen die wij beheren;
  • Plaatsen en bedenken content op onze websites Allesovermassage.nl en Vindeenmasseur.nl en social media kanalen; 
  • Meedenken hoe we de NGS-masseur® in de markt kunnen zetten;
  • Ondersteuning bij de organisatie van nascholingen en evenementen (zoals de 4Daagse van Nijmegen).


Geen dag is hetzelfde.
Wil je bij ons afstuderen en ben je op zoek naar een opdracht? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben diverse opdrachten.
Wil jij je verder ontwikkelen? Stuur dan een mail met een motivatie naar Danny de Beer (ddebeer@ngsmassage.nl).

Locatie werkzaamheden: Bilthoven.

Over het NGS
Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is de leden- branche- en examenorganisatie van en voor NGS-masseurs. We behartigen de belangen van de NGS-masseur®. Dit doen we door een actieve lobby te voeren op een aantal dossiers en te zorgen voor de bekendheid van de NGS-masseur® bij o.a. sportorganisaties, evenementen, wellnesscentra en zorgaanbieders. Ons doel is dat de NGS-masseur® als een volwaardig (zorg)professional wordt gezien: herkend en erkend. Een massage is geen luxe, maar onderdeel van een vitaal leven. Het is tijd om consumenten, overheid, verzekeraars, leefstijlcoaches, bedrijven, (huis)artsen en fysiotherapeuten dit te vertellen. Help jij ons mee?