Home Nieuws Met de hulp van Zilveren Kruis kies jij de zorgverzekering die bij jou past.

Met de hulp van Zilveren Kruis kies jij de zorgverzekering die bij jou past. - Nieuws

Met de hulp van Zilveren Kruis kies jij de zorgverzekering die bij jou past.

06 december 2022
Een goed begin is het halve werk. Zo denkt Zilveren Kruis ook over haar verzekeringen. Zij begrijpen heel goed dat het kiezen van de juiste verzekering niet makkelijk is. Daarom zijn zij er voor je. Hoe gaat het thuis? Hoe gaat het op je werk en in je sport? Maar belangrijker nog: hoe zit je er volgend jaar bij? Alles telt mee als het gaat om je gezondheid.

Kies een basisverzekering en vul deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn, bepaal je zelf. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van welke aanvullende verzekering je kiest.

Zo ziet jouw collectieve zorgverzekering eruit.

NGS heeft als brancheorganisatie goede afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. Als lid kan je gebruik maken van deze afspraken. Naast een voordelige premie voor de basisverzekering en collectiviteitskorting op de aanvullende en tandartsverzekering, krijg je bij het afsluiten van een aanvullende verzekering ook gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit. Let op! Deze voordelen gelden ook voor de gezinsleden. Hieronder vind je direct jouw korting terug.

zka

Kies je voor een aanvullende verzekering?

Dan kun je rekenen op extra’s.

 • Zo krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit.
 • Je krijgt maximaal € 200,- per jaar vergoeding voor een sportmedisch onderzoek of inspanningsonderzoek.
 • Je krijgt maximaal € 150,- voor sportmedische begeleiding.
 • En heb je een behandeling nodig aan je gebit door een ongeval? Zilveren Kruis vergoedt tot maximaal € 10.000,- per ongeval.
   

Je bent goed verzekerd met Zilveren Kruis.

 • Jouw zorgkosten terugvragen? Je regelt het makkelijk via de Zilveren Kruis app of Mijn Zilveren Kruis.
 • Op zoek naar medisch advies? Via de Zilveren Kruis Wijzer vind je, waar je ook bent, direct antwoord op jouw medische vragen.
 • Sta je op de wachtlijst voor een belangrijke medische behandeling? Of heb je vragen over je diagnose of behandeling? De Zorgcoach geeft je advies.
   

Vragen? Zilveren Kruis helpt je graag.

Zilveren Kruis maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Heb je nog vragen? Op www.zk.nl/ngs kun je alles nog eens rustig nalezen. Kom je er niet uit? Bel 071 – 751 00 51. De mensen bij Zilveren Kruis helpen je graag.

Ben je al collectief verzekerd via het NGS bij Zilveren Kruis?

Dan hoef je helemaal niks te doen. Je hebt jouw nieuwe premie voor 2023 al ontvangen. Je bekijkt alles makkelijk via Mijn Zilveren Kruis.

Enthousiast geworden en wil je overstappen naar Zilveren Kruis?

Via www.zk.nl/ngs kies je makkelijk de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk 31 december 2022 aan, dan regelt Zilveren Kruis het voor je.

‘Samen met Zilveren Kruis verbeteren we de sportmedische zorg:

Medische zorg is voor topsporters van groot belang. Treedt er een blessure of ziekte op, dan zijn onze topsporters door de samenwerking met Zilveren Kruis verzekerd van hoogstaande zorg om hun probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. De kennis van NOC*NSF en Zilveren Kruis zijn niet alleen gebundeld in een verzekering voor de topsporter maar ook voor de breedtesporter. Gezond trainen en sporten leidt uiteindelijk bij iedereen tot beter presteren’.

Maarten Moen, Chef-arts NOC*NSF