Home Nieuws Ben jij klaar voor de toekomst?

Ben jij klaar voor de toekomst? - Nieuws

Ben jij klaar voor de toekomst?

10 november 2022
Laat je inspireren

Once Upon A Future - Transitie naar meer veerkracht

Een inspirerende lezing op maandag 12 december van Ruud Veltenaar:
World leading Future thinker.

December is vaak een maand waarin we terugblikken op het jaar en alvast vooruitkijken op het jaar dat volgt. Er speelt momenteel veel in de wereld. Ben jij klaar voor de toekomst? Na deze lezing wel! Als TED spreker, auteur en toekomstdenker, werkt Ruud aan de vitale ideeën en oplossingen, voor de wereld van morgen.

In deze lezing neemt hij ons mee in zijn visie op de gezondheidszorg, blikt hij terug op de afgelopen coronacrisis en vertelt hij hoe je als masseur klaar kunt zijn voor de toekomst! ‘Een ondernemer die zijn hand ophoudt bij de zorgverzekeraar is geen ondernemer’, aldus Ruud.

De pandemie en de alsmaar toenemende ecologische uitdagingen en mondiale sociale onrust, hebben een dieper, meer fundamenteel probleem aan de oppervlakte gebracht: onze manier van denken, doen en laten is gedateerd.
Nooit eerder was er een beter moment om onze toekomst opnieuw vorm te geven.

  • Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden en verbinden met de ontketende toekomst?
  • Hoe transformeren we van doelen naar de bedoeling? En van welvaart naar welzijn?
  • Welke rol speelt klimaatverandering in ons mentale en fysieke gestel?
  • Waar liggen de kansen die we nu niet zien en hoe kunnen we deze optimaal benutten?


Niet alleen interessant voor masseurs, maar voor iedereen die klaar wilt zijn voor morgen!
 

Live op locatie, maar ook online te volgen

  • Online: live op maandag 12 december 2022 van 20.00 - 21.00 uur
  • Op locatie op maandag 12 december 2022 bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Uiterlijk aanwezig om 19.45 uur. De lezing is van 20.00 - 21.00 uur. Adres: Professor Bronkhorstlaan 26 in Bilthoven. Na afloop van de lezing praten we met een hapje en drankje nog gezellig na en toosten we alvast op 2023.


Pssst...We hebben al even in het schema van het WK voetbal gekeken. Er zijn die avond geen wedstrijden. 
 

Investering

Gratis of wat jij er voor over hebt. Je kunt via deze link een betaling verrichten.
 

Ruud over Ruud


 

"Als succesvol ondernemer en impact investor heb ik een actueel beeld van de economische, sociale en technologische krachten, die samen een nieuw machtsevenwicht vormen. Als filosoof en dwarsdenker ben ik kritisch naar leiders, beleidsmakers en organisaties met eenzijdige agenda’s. Die hun doelen boven de bedoeling stellen. En met een academische achtergrond en activistische mindset ben ik meer scientivist dan wetenschapper. En omdat ik elke dag werk aan het creëren van een betere wereld, ben ik meer progressor dan professor.

Al decennia lang zet ik mij in voor een betere wereld. Voor een meer duurzame leefomgeving en eerlijke maatschappij. Over de hele wereld heb ik bedrijven geleid. Van klein tot groot, soms beursgenoteerd. Als ondernemer heb ik voor eigen rekening vele avonturen beleefd en succesvolle bedrijven gebouwd. Als impact investor heb ik miljarden van derden mogen investeren in nieuwe bedrijven. Jaarlijks verzorg ik honderden inspirimenten en colleges en schrijf ik over hoe we samen de wereld kunnen creëren waarnaar bijna iedereen verlangt."
 

Aanmelden online lezing

 
Aanmelden 'live aanwezig' in Bilthoven

Via het NGS-portaal, Bij/nascholing > afdeling NGS Landelijk.

 
Punten NGS-licentie

1 punt