Home Nieuws Volg jij ons al?

Volg jij ons al? - Nieuws

Volg jij ons al?

04 november 2022
Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) beheert een aantal websites en social media kanalen. We snappen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. We leggen via deze alert graag uit welke kanalen wij beheren en met welk doel. Volg jij ons al?

 

NGS


www.ngsmassage.nl

Deze website is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over de opleiding tot NGS-masseur, de NGS-toetsing, maar ook jij als NGS-lid vindt er relevante informatie over bijvoorbeeld: 

 

NGS-portaal
In het NGS-portaal vind je je inschrijvingen voor NGS-scholingen terug, maar ook facturen en een link naar alle NGS-ledenvoordelen. Ook kun je jouw praktijkgegevens laten opnemen voor publicatie op www.vindeenmasseur.nl. Nog geen account? Maak dan een account aan via: https://portaal.ngsmassage.nl/aanmaken-profiel.php.

Nieuw: digitale helpdesk
Onlangs hebben we een digitale helpdesk gelanceerd. In deze helpdesk vind je een overzicht van de meeste gestelde vragen en antwoorden. Heb je zelf een vraag, neem dan eerst een kijkje in onze helpdesk. Grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier te vinden is. Zo niet, dan kun je met ons chatten via www.ngsmassage.nl of contact met ons opnemen via telefoon (088 730 85 00) of mailen naar info@ngsmassage.nl

Social media accounts
Via onze website, deze alert, maar ook onze social media accounts houden we jou op de hoogte van wat er speelt in onze branche. Zo heb je altijd een voorsprong op collega's die geen lid zijn. Ook informeren wij je regelmatig over onze ledenvoordelen, scholingen en interessante aanbiedingen van partners. Hieronder vind je de links naar onze social media accounts.

 

Vineenmasseur

Vindeenmasseur.nl

Het NGS zorgt ervoor dat nieuwe cliënten de weg naar jou weten te vinden. Dit doen we bijvoorbeeld via Vindeenmasseur.nl. Op deze website zijn alle NGS-masseurs met een geldige NGS-licentie te vinden. Deze website is dan ook bedoeld voor de consument!

Socials
Gekoppeld aan www.vindeenmasseur.nl beheren wij een aantal social media accounts. Op deze accounts posten wij zaken om 'De Nederlander' te attenderen op de meerwaarde van het bezoek aan een NGS-masseur®.

Tip: deel deze berichten of sla de afbeelding op, om deze, begeleid van een eigen tekst, zelf te plaatsen op jouw social media.
Zelf aan de slag? De meeste afbeeldingen in onze posts maken wij met 'Canva'. Een beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden. Canva is een online designplatform waarmee je onder andere graphics kan maken voor sociale media, presentaties kan voorbereiden en huisstijlen kan ontwerpen. Eenvoudig in gebruik en er is een gratis versie. Kijk op www.canva.com voor meer informatie. 

 

AOM

Allesovermasage.nl

Het kennisplatform Allesovermassage.nl is bedoeld voor iedereen in Nederland die zich direct of indirect bezighoudt met masseren en daar meer over wilt weten. Van wetenschappelijk onderzoek, casuïstiek, ondernemerschap, relevant nieuws voor jou als masseur tot portretten van collega's om inspiratie op te doen. 

Alert
Meld je aan voor de speciale 'Alles over massage Alert' en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de massagebranche.

Socials
Gekoppeld aan www.allesovermassage.nl beheren wij een aantal social media accounts. Op deze accounts posten wij zaken om masseurs te informeren over vakinhoudelijke zaken. Via deze accounts blijf je op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op massagegebied.