Home Nieuws Webinar: Wat betekent de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) voor mij als NGS-masseur?

Webinar: Wat betekent de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) voor mij als NGS-masseur? - Nieuws

Webinar: Wat betekent de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) voor mij als NGS-masseur?

05 januari 2022
Maandag 10 januari 2022 van 19.00 -20.00 uur

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), welke vanaf 2017 actief is.

Tijdens dit webinar gaan we in op de wet.

 • Wat is de Wkkgz?
 • Wanneer val ik als masseur onder de Wkkgz?
 • Waar moet ik, indien ik onder de Wkkgz val, aan voldoen?
   

Stap-voor-stap nemen wij jou mee in deze wet en in het bijzonder de uitvoering daarvan.

Daarnaast gaan we in op de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza), welke per 1 januari in werking is getreden. Val je onder de Wkkgz dan zul je ook aan de Wtza moeten voldoen. We leggen je alles uit. Heb je zelf een vraag die we tijdens het webinar moeten behandelen stel deze dan via: Stel deze dan via deze link.

Hoe te volgen?
Je kunt het webinar live volgen op maandag 10 januari 2022 van 19.00 – 20.00 uur. Mocht je niet in de gelegenheid zijn, wees dan niet getreurd. We bieden het webinar ook on-demand aan, zodat je het kunt kijken wanneer jij wilt. Voordeel van het live volgen is dat je direct vragen kunt stellen aan de spreker.

Investering

 • Leden van de NGS: gratis
 • Niet-leden: €19.50
   

Aanmelden:

 • NGS-leden melden zich aan via het NGS-portaal (Tab Bij-/Nascholingen, filter op NGS Webinars of op On-demand als je niet live wilt deelnemen).
 • Niet lid van het NGS? Dan kun je je aanmelden via Allesovermassagewebshop.nl. Je kunt alleen deelnemen aan de live-versie.


Op de dag van het webinar ontvang je voor 15.00 uur een link voor deelname. Kies je voor on-demand dan ontvang je op 12 januari de link om het webinar terug te kijken. 

NGS-licentie

Je ontvangt geen punten voor je NGS-licentie.