Home Nieuws Nieuw bij MOOD: opleiding tot sportzorgmasseur

Nieuw bij MOOD: opleiding tot sportzorgmasseur - Nieuws

Nieuw bij MOOD: opleiding tot sportzorgmasseur

13 augustus 2021
Startdatum: 21 januari 2022 in Amersfoort (8 bijeenkomsten)

De opleiding tot sportzorgmasseur is geschikt voor iedereen die zich beroepsmatig of in zijn vrije tijd bezig houdt met het begeleiden van sporters. 

In de opleiding Sportzorgmasseur wordt de opgedane kennis uit de sportmassage opleiding verder uitgediept. De functieonderzoeken worden uitgebreid en leert specifieke rek- en krachttrainingstechnieken voor verschillende spiergroepen. Er wordt veel aandacht besteed aan de onderbouwing van het behandelplan (klinisch redeneren) en het interpreteren van onderzoeksgegevens. Er zullen meer en andere technieken aan de orde komen voor wat betreft het tapen en bandageren zodat je per situatie de juiste tapeconstructie kunt aanbrengen.

Je krijgt meer kennis en inzicht over verschillende symptomen van sportblessures, pees- en spierirritaties en belasting en belastbaarheid. Bovendien wordt de anatomie kennis verder uitgebreid middels Anatomie in Vivo. Met deze leermethode leer je de verschillende structuren van het lichaam beter herkennen.

De opleiding tot sportzorgmasseur is een verdieping op de opleiding tot sportmasseur. Deze opleiding is alleen te volgen als je een NGS-diploma tot NGS-sportmasseur hebt behaald.

Meer informatie: www.moodmassage.nl/opleidingen/opleidingen/ngs-sportzorgmasseur/

Open dag: 29 augustus

Overweeg jij om een opleiding in het massagevak te gaan volgen dan is dit de kans om te ervaren of het vak en MOOD massage opleidingen bij je passen. Op zondag 29 augustus neemt MOOD je 2 uur mee in een sneakpeak les. Na afloop heb je alle mogelijkheden om al je vragen te stellen en in te schrijven voor onze opleidingen.