Home Nieuws Corona-update - Wij mogen niet vergeten worden!

Corona-update - Wij mogen niet vergeten worden! - Nieuws

Corona-update - Wij mogen niet vergeten worden!

22 februari 2021
Afgelopen weekend waren er berichten over het feit dat de kappers per 3 maart hun deuren weer zullen mogen openen. 

Afgelopen weekend waren er berichten over het feit dat de kappers per 3 maart hun deuren weer mogen openen. Op dit moment is niet bekend of dit ook geldt voor andere contactberoepen zoals de masseurs. Wij mogen niet vergeten worden!

Daarom hebben wij als NGS Sport- en Wellnessmassage in samenwerking met NBSM en BVS (Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs) nogmaals bij onze contacten doormiddels van o.a een brief in Den-Haag aan gegeven dat de masseurs werken volgens de NGS-leidraad. 
De masseur kan aan de hand van de leidraad op een veilige en verantwoorde manier vandaag nog het werk. Wij zijn er klaar voor!

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de kapper werkt de masseur 1-op1 en zijn er geen andere mensen in de praktijkruimte aanwezig. Daarnaast hebben wij een grote rol in het fysiek en mentaal gezond houden van mensen!

Morgenavond (dinsdag 23-02) staat er een persconferentie gepland en zal meer duidelijk worden over de maatregelen vanaf 3 maart. In ieder geval ligt er al een brief klaar voor het geval er onderscheid gemaakt gaat worden bij het openen van contactberoepen. Wij blijven strijden en houden jullie op de hoogte.

Laat je ook horen en deel de afbeelding op social media.