Home Nieuws Het NGS zoekt jou!

Het NGS zoekt jou! - Nieuws

Het NGS zoekt jou!

28 januari 2021
Help jij mee het massagevak verder te ontwikkelen?

Voor twee werkgroepen/commissies zoekt het NGS masseurs die mee willen helpen het massagevak verder te ontwikkelen.
We zoeken masseurs om zitting te nemen in: 

  • Werkgroep nascholingen 
  • Commissie inhoud


Werkgroep nascholingen

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Om blijvend in te kunnen spelen op trends en ontwikkelingen in de maatschappij en om zodoende het vak inhoudelijk te versterken is het NGS in 2019 gestart met de ‘ Werkgroep Nascholingen’. Zwangerschapsmassage, stoelmassage, nekmassage, bindweefselmassage... Voor wie verbreding zoekt als NGS-masseur, zijn er cursussen zat. Maar verdiepende nascholingen zijn er een stuk minder. Daarom is de nieuwe NGS nascholingscommissie vorig jaar begonnen met het ontwikkelen van een serie masterclasses. Het NGS wil dat het diploma en de licentie voor kwaliteit staan. Dan moeten we de leden ook de mogelijkheid tot het behouden en verdiepen van die kwaliteit bieden.

Bekijk de vacature

Commissie inhoud

Om blijvend te kunnen inspelen op trends en ontwikkelingen in de maatschappij en om zodoende het vak inhoudelijk te versterken start het NGS op korte termijn met een ‘Commissie inhoud’. De opdracht van deze commissie is te werken aan de wetenschappelijke onderbouwing van het vak en trends en ontwikkelingen te vertalen naar kansen voor de masseur (denk aan b.v. de rol van de masseur bij stress, oncologie, corona etc.).  

Het NGS is ervan overtuigd dat door het meer uniformeren van kennis de kwaliteit in het algemeen e die van de masseur in het bijzonder alleen maar ten goede zal komen.

Voor de commissie zijn een sportarts, een fysiotherapeut en sportmasseur bereidt zitting te nemen. We zijn op zoek naar uitbreiding van een of meerdere masseurs.

Bekijk de vacature.