Home Nieuws Een opsteker voor de zorg!

Een opsteker voor de zorg! - Nieuws

Een opsteker voor de zorg!

12 maart 2020
Initiatief van Marianne Folst

Onze zorghelden uit het ziekenhuis hebben een zware tijd, maar dat er een einde aan deze crisis komt dat is zeker. Nu hebben ze het nog drukker, staan ze in de frontlinie, hebben ze een hoger risico om besmet te raken (en daarmee ook de risico's voor hun gezin) en de geestelijke overbelasting.

Daarom is Marianne Folst begonnen met de actie: Opsteker voor de zorg. Marianne heeft zelf een eigen praktijk voor huidverbetering en (medische) voetzorg, en wilde graag iets doen voor hardwerkende verpleegkundige.

Het doel is om 5000 verwenmomenten te verzamelen om die kunnen verloten onder de verpleegkundigen en ze even in het zonnetje te zetten! Iedereen kan zelf bepalen welke behandelingen en hoeveel behandelingen hij/zij verloot. Denk hierbij aan huidverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging, voetreflex , massage etc.

Wij als NGS vinden het een super initiatief, en steunen daarom deze actie. Dus NGS-lid, lijkt het jou ook een mooi gebaar aan de verpleegkundigen? Check dan de website van Marianne:
https://opstekervoordezorg.nl/