Home Nieuws Wil jij eenzame ouderen helpen met een handmassage?

Wil jij eenzame ouderen helpen met een handmassage? - Nieuws

Wil jij eenzame ouderen helpen met een handmassage?

04 oktober 2019
Wist je dat meer dan één miljoen mensen in Nederland zich erg eenzaam voelen?

Daarom is Chi Natural Life sinds 2018 gestart met: “Aromasseurs, Doing Good”! Samen met jouw hulp als professional willen wij een bijdrage leveren aan ouderen die heel blij zouden zijn met aandacht en contact door middel van een simpele, liefdevolle handmassage. Er zijn door het hele land met verschillende Aromasseurs al meer dan 9000 handmassages gegeven!
Lichamelijk contact behoort tot onze primaire levensbehoeften. Aanrakingen zijn fundamenteel voor de kwaliteit van het leven. Eenzame mensen ervaren dit nooit of nauwelijks meer met als gevolg dat veel mensen zich nog eenzamer voelen. Een handmassage is een laagdrempelige manier van aanraken én van contact maken. Daarom is een massage een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke klachten (tijdelijk) te verminderen. Zo draag je met een handmassage bij aan een fijn moment gevuld met rust, ontspanning en aandacht.

Doe jij mee?

Het project is continue op zoek naar professionals die in regionale teams hun bijdrage willen leveren in de vorm van handmassages. De 100+ aromasseurs zijn actief over heel het land.

Op de website www.aromasseurs.nl kun je een e-mailadres achterlaten om op de hoogte te blijven van het project. Volg het project op Facebook (@Aromasseurs) voor het laatste nieuws. Om aromasseur te worden kun je je aanmelden voor een landelijke kick-off waarin je alle info krijgt over het project en een demonstratie van de Aromasseur handmassage. Voor meer info en aanmelden vul je het contactformulier in op www.aromasseurs.nl
Samen staan we sterk tegen eenzaamheid!

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Chi Natural Life.