Home Nieuws Stageplekken gezocht bij sportteams met behoefte aan blessurepreventieve begeleiding

Stageplekken gezocht bij sportteams met behoefte aan blessurepreventieve begeleiding - Nieuws

Stageplekken gezocht bij sportteams met behoefte aan blessurepreventieve begeleiding

22 augustus 2019
.

Binnen de minor 'Blessurepreventief samenwerken in de sport' van de HAN Sport en Bewegen leren 3e en 4e jaars studenten gedurende een half jaar blessurepreventieve programma's te ontwikkelen voor groepen sporters.
Training, blessures EN de rol van voeding staan hierbij telkens centraal. Op basis van blessurepreventieve testen en metingen die worden gedaan bij de doelgroep ontwikkelen studenten interventies, trainingen en/of workshops die gericht zijn op het verkleinen van blessurerisico’s en het optimaliseren van de sportprestaties.

Voor onze studenten (ALO, sportkunde, fysiotherapie, voeding & diëtetiek, mensendieck,…) in de minor zijn wij opzoek naar stageplekken bij diverse sportteams. Per stageplek zal er een interdisciplinair team van 3 a 4 studenten worden samengesteld die met elkaar en jullie zullen gaan samenwerken om blessurepreventieve programma’s op te zetten en uit te voeren.

Perioden:

  • Februari 2020 t/m juni 2020
  • September 2020 t/m januari 2021

Ben jij een trainer/coach en / of medisch begeleider / verzorger van een sportteam?

  • Wil je graag (meer) aandacht besteden aan blessurepreventieve maatregelen binnen je team / selectie?
  • Lijkt het je leuk en interessant om gedurende een half jaar een aantal studenten onder je hoede te nemen en hen te begeleiden en ruimte te bieden om zichzelf te ontwikkelen?

Dan zijn we opzoek naar jou / jullie!!

Bij interesse nemen we jouw / jullie club graag op in onze vacaturebank, zodat studenten zèlf de mogelijkheid hebben om contact op te nemen en te solliciteren voor de stageplek.
Voor nadere informatie en het opvragen van een Stage Richtlijn kun je contact opnemen met Heleen van der Wilt door een FB te sturen of te bellen / mailen naar: heleen.vanderwilt@han.nl / 06-83996263