Home Nieuws Neem deel aan het Massageteam van de Nijmeegse Vierdaagse

Neem deel aan het Massageteam van de Nijmeegse Vierdaagse - Nieuws

Neem deel aan het Massageteam van de Nijmeegse Vierdaagse

12 februari 2019
Meld je vandaag nog aan!

Van 16-19 juli 2019 is de Nijmeegse Vierdaagse. Het NGS zal tijdens het gezelligste evenement van Nederland voor de 47ste keer aanwezig zijn met een groot massageteam. Als masseur moet je hier een keer bij zijn geweest! Die kans krijg je nu!  

Wie zoeken we?
We zoeken enthousiaste masseurs die als dag- of weekmasseur aan de slag willen gaan om wandelaars na afloop van de dag te voorzien van een heerlijke herstelbevorderende massage! Je dient te voldaan aan de volgende criteria: 

  • je bent lid van het NGS en hebt geen betalingsachterstanden;
  • je hebt een geldige NGS-licentie sportmassage of SCAS-certificering;
  • je hebt ervaring in het massageteam van je afdeling of de Vierdaagse (geen must, wel een pré).

“Je krijgt zoveel mensen op de tafel met elk hun verhaal en iedereen heeft een ander lichaam/spieren wat zoveel energie en kennis geeft”


Hoe aanmelden?
Via het aanmeldformulier.
Aanmelden betekent niet automatisch dat je geplaatst bent als dag- of weekmasseur. Je ontvangt hiervan uiterlijk 1 april bericht. Indien je wordt uitgenodigd voor het massageteam zullen we je na 1 april vragen aanvullende gegevens aan te leveren. 

“Hard werken, maar ontzettend leerzaam, gezellig en dankbaar werk”

 
De weekmasseur
De naam ‘weekmasseur’ spreekt voor zich: je masseert de hele week! Op maandag verzamelen we ons rond het middaguur in de slaaplocatie in Nijmegen en in de middag krijg je de laatste informatie over de week en ontvang je je werkrooster. Vrijdag sluiten we rond 19.00 uur traditioneel gezamenlijk af met een BBQ en daarna is het tijd om weer naar huis te gaan. Je masseert op de medische verzorgingsposten onderweg  en/of op onze grote massagepoli op het start/finishterrein.

“Het is een zeer leerzame week, je wordt begeleid als je iets niet weet en kunt met alle vragen bij collega’s terecht. Echt super!”

 
De dagmasseur
De dagmasseur is een sportmasseur die één dag komt masseren op de NGS-massagepoli op het start/finishterrein in Nijmegen. Tijden volgen nog. 

Meer informatie of vragen
Neem dan contact op met het bureau via telefoon 088 730 8500 of stuur een e-mail naar vierdaagse@ngsmassage.nl

In het magazine van september stonden twee artikelen over het NGS en de Vierdaagse. Deze artikelen kun je hieronder downloaden om alvast in de stemming te komen!

  • 125 masseurs in actie tijdens de Nijmeegse Vierdaagse
  • Zonder massages had ik waarschijnlijk opgegeven
  • De Vierdaagse 2018 in cijfers. 
    Klik op onderstaande afbeelding om deze vergroot weer te geven. 

4daagse-cijfers