Home Nieuws KNKV Sportmedisch Congres

KNKV Sportmedisch Congres - Nieuws

KNKV Sportmedisch Congres

04 oktober 2018
Ben jij fysiotherapeut, verzorger of op een andere manier geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op medisch gebied? Kom dan 19 oktober naar het sportmedisch congres!

Accreditatie voor dit congres is aangevraagd bij het NGS. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Op de dag van de halve finales van het EK organiseert de medische commissie van het KNKV een compleet verzorgde dag met een tiental vooraanstaande sprekers uit de medische wereld, die allen gespecialiseerd zijn op de diverse meest voorkomende sport-/korfbalblessures. Dit congres wordt gehouden in de Amstelzaal van het naastgelegen Abe Lenstra Stadion. Tijdens dit congres (van 11.00 tot 17.30 uur) komen per themablok drie of vier gastsprekers aan het woord. De thema’s die besproken worden kun je terugvinden in het programma.

Het congres is geheel verzorgd (inclusief consumpties, lunch, diner en toegang tot de halve finales van het IKF Europees Kampioenschap Korfbal). De totaalkosten zijn voor KNKV-leden 75,00 euro en voor niet KNKV-leden 100,00 euro. Aanmelden kan tot 5 oktober aanstaande via deze link. Na het openen van de link ga je naar halve finales dag 7. Vervolgens door te klikken op ‘BESTEL TICKETS’ krijg je de mogelijkheid de ticket(s) te bestellen. We hopen je daar te zien!