Home Nieuws Het NGS heeft vacatures voor beoordelaars en leden voor de toetsingscommissie

Het NGS heeft vacatures voor beoordelaars en leden voor de toetsingscommissie - Nieuws

Het NGS heeft vacatures voor beoordelaars en leden voor de toetsingscommissie

07 april 2022
Wil jij als NGS-masseur betrokken zijn bij de examens en toetsing voor de nieuwe wellness-, sport- en sportzorgmasseurs? Het NGS zoekt nieuwe beoordelaars en twee nieuwe leden voor de NGS-toetsingscommissie.

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is sinds 1954 de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor alle sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland. Het NGS is als examenorganisatie verantwoordelijk voor de toetsing van toekomstige NGS-masseurs. 

Een gekwalificeerde beoordelaar voldoet aan het NGS-profiel beoordelaar en is inhoudelijk deskundig voor één of twee kwalificaties. Van elke beoordelaar wordt verwacht dat hij/zij zowel een portfolio- als praktijkbeoordeling met reflectie-interview inhoudelijk en procedureel correct kan uitvoeren.

De NGS-toetsingscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren en het afnemen van de toetsing voor wellness-, sport- en sportzorgmasseurs.

Bekijk de vacatureteksten hier:

Informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Irene Welter via e-mail info@ngsmassage.nl  of telefonisch 088-7308500.

Solliciteren
Geïnteresseerden voor (één van) beide vacatures zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren. Stuur een motivatie en CV uiterlijk 1 december 2022 per e-mail aan het NGS-bestuur; info@ngsmassage.nl