Home Nieuws Nieuwe editie NGS Magazine: special over de NGS-masseur

Nieuwe editie NGS Magazine: special over de NGS-masseur - Nieuws

Nieuwe editie NGS Magazine: special over de NGS-masseur

12 september 2018
Dit keer een speciale editie: de NGS-masseur.

Met dit speciale nummer presenteren we het NGS aan onze partners en mogelijk toekomstige samenwerkingspartners en cliënten. In dit blad kan iedereen lezen wie de NGS-masseurs zijn, wat ze kunnen en doen en waar hun kwaliteiten liggen.

Met veel plezier ondersteunt het NGS verenigingen, evenementorganisaties, sportbonden en wellnessorganisaties op het gebied van sportverzorging en massage. Een aantal partners, zoals Le Champion, komt in het magazine aan het woord. Het is mooi om te lezen dat de inzet, kennis en kunde van NGS-masseurs worden gewaardeerd door onze partners.

Digitale editie

Help ons mee!

Afgelopen twee jaar is het NGS bezig geweest met op het op orde brengen van de interne structuur en het aantoonbaar maken van de kwaliteit van de NGS-masseur. Deze kwaliteit kunnen we nu aantonen met het nieuwe licentiesysteem en SCAS-certificering, waarmee we de actuele kennis en vaardigheden van NGS-masseurs kunnen garanderen.

Het moment is nu aangebroken om naar buiten te treden. Met deze uitgave laten we zien wie we zijn, wat we in huis hebben en wat we als NGS kunnen betekenen voor individuele cliënten, sportverenigingen, evenementen en bonden. Daarom bieden we dit magazine aan alle partijen waar we zaken mee (willen) doe aan. Tevens vragen we jou als lid:
leg ‘de NGS-masseur’ in de wachtkamer/sauna,  ga ermee naar verenigingen en gebruik het in contact met cliënten. Zo zorgen we er samen voor dat ons mooie vak bekender wordt!

Meer exemplaren

Meerdere exemplaren zijn te bestellen via de NGS-webshop:

Prijs (inclusief verzendkosten):

  • Los exemplaar: € 4,95
  • 5 exemplaren: € 12,95
  • 10 exemplaren: € 18,95
  • 15 exemplaren: € 24,95

I.v.m. met de verzendkosten zijn de kosten voor een los exemplaar relatief hoog.