Home Nieuws Inschrijven voor het massageteam tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018 (17 t/m 20 juli)

Inschrijven voor het massageteam tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018 (17 t/m 20 juli) - Nieuws

Inschrijven voor het massageteam tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018 (17 t/m 20 juli)

21 februari 2018
Van 17 tot en met 20 juli 2018 organiseert de ‘Stichting DE 4DAAGSE’ de 102ste Vierdaagse Nijmegen. Ieder jaar starten op de derde dinsdag van juli vanaf 04.00 uur zo’n 47.000 wandelaars om vier dagen lang een afstand van 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de omgeving van Nijmegen.

Het NGS zal voor de 46ste keer aanwezig zijn met een groot massageteam, bestaande uit zogenaamde ‘weekmasseurs’ en ‘dagmasseurs'. De inschrijving voor de wandeltocht is inmiddels gestart en nu is het ook het moment om de inschrijving van de sport(zorg)masseurs te starten.
Een evenement van deze omvang vraagt om een groot massageteam. Afgelopen jaar hebben ruim 40 sportmasseurs de hele week en 75 sportmasseurs één dag de vermoeide spieren en de blessures van de wandelaars gemasseerd en verholpen

De sportmasseur in het massageteam

Onderweg op de ‘Medische verzorgingsposten’ en op onze grote massagepoli op het start/finishterrein krijg je naast het massage- en/of tapewerk te maken met verschillende soorten blessures van de wandelsport en maak je deel uit van het medische team van de 'Stichting DE 4DAAGSE'.

  • De ervaring heeft geleerd dat je, als sport(zorg)masseur in het massageteam, een geweldig gevoel krijgt als je de wandelaar dankbaar en met een blij gezicht ziet vertrekken om de rest van de week te kunnen wandelen met als einddoel “Het kruisje”.
  • Je komt te werken in een enthousiast team, waar professionaliteit en de nodige ontspanning belangrijk worden gevonden.
  • De opgedane ervaringen en wellicht aanvullende kennis neem je in je rugzak mee voor je werkzaamheden als sport(zorg)masseur bij een vereniging of in je eigen praktijk.

Met het evenement zijn accreditatiepunten te verdienen en krijg je een vergoeding. Meer informatie over de vergoeding ontvang je indien je wordt ingedeeld.
Voor het aanmelden gelden de volgende criteria:

  • je bent lid van het NGS en hebt geen betalingsachterstanden
  • je hebt een geldige NGS-licentie sportmassage (eventueel aangevuld met diploma Blessurepreventie) of SCAS-certificering
  • je hebt een goede fysieke conditie
  • je hebt ervaring in het massageteam van de Vierdaagse als dag- of weekmasseur en/of ervaring in het massageteam van je afdeling (geen must, wel een pré).

Inschrijving staat alleen open voor sport(zorg)masseurs met een geldige licentie. 

De dagmasseur is een sportmasseur die één dag komt masseren op de NGS-massagepoli op het start/finishterrein in Nijmegen. Je werkt in een shift van 12.00 uur tot 19.00 uur of in een shift van 13.00 uur tot 20.00 uur. Uiteraard heb je tussendoor tijd om even te rusten of wat te eten en drinken.

Wij kijken weer uit naar een gezellige week in Nijmegen en wellicht zien we je daar!

Met hartelijke groeten,
NGS-Projectteam Vierdaagse van Nijmegen

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen via vierdaagse@ngsmassage.nl of bellen met 088 730 8500.