Home Nieuws Sportzorgmasseur zichtbaar in nieuwe app Push Sports

Sportzorgmasseur zichtbaar in nieuwe app Push Sports - Nieuws

Sportzorgmasseur zichtbaar in nieuwe app Push Sports

06 juni 2017
Nea International, bekend van orthopedische braces, heeft voor hun nieuwe lijn Push Sports Braces de Push Sports-app gelanceerd.

Gratis app met Sportzorgcoach

Wie een Push Sports brace aanschaft kan gratis gebruik maken van de Push Sports app met Sportzorgcoach, die is ontwikkeld in samenwerking met Sportgeneeskunde Nederland. De app helpt geblesseerde sporters letterlijk weer op weg. Ze krijgen nuttige informatie en specifieke oefeningen en tips om de blessure weer onder controle te krijgen of – beter nog – te voorkomen. Tevens kan de sporter contact leggen met medesporters om ervaringen uit te wisselen. En verder kunnen via de app handige productinformatie, instructievideo’s en tips worden bekeken.

Daarnaast is er een praktijkzoeker opgenomen me adressen van een sportfysiotherapeut, sportzorgmasseur of sportarts bij jou in de buurt.

Wekelijkse oefeningen

Middels pushberichten krijgen gebruikers twaalf weken lang wekelijks oefeningen, die zijn ondersteund met heldere instructiefilmpjes en -foto’s. De oefeningen beginnen allemaal algemeen en worden gedurende het herstel vordert steeds sportspecifieker. Zogenaamde ‘red flags’ moeten gebruikers overtuigen om op bepaalde momenten de oefeningen te staken en een sportarts, sportfysiotherapeut of sportzorgmasseur te bezoeken.

Praktijkzoeker: sportartsen, sportfysiotherapeuten en sportzorgmasseurs goed vindbaar!

De Vereniging voor Sportgeneeskunde, Nederlandse vereniging voor Fysiotherapeuten in de Sportgezondheidszorg en het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) zijn bijzonder blij met de ‘Praktijk zoeken’-functie in de app. Om gebruikers te helpen bij het vinden van sportartsen en sportfysiotherapeuten in de buurt, is de praktijkzoeker in de app gekoppeld aan de praktijkzoeker op Sportzorg.nl. Als sportarts, sportfysiotherapeut en sportzorgmasseur ben je dus ook vindbaar via de app

De app is beschikbaar voor Android en iOs.