Home Nieuws Sportmasseurs gezocht voor de Roparun

Sportmasseurs gezocht voor de Roparun - Nieuws

Sportmasseurs gezocht voor de Roparun

14 april 2017
Het Roparun team "250 van Antes is op zoek naar twee sportmasseurs, al dan niet in opleiding, die het een uitdaging vinden om samen met een enthousiast team de Roparun te volbrengen

De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waarbij acht lopers en vier fietsers ruim 550 kilometer afleggen binnen 48 uur. Naast de lopers en fietsers zijn er teamleden voor de catering, navigatie en (vrachtwagen)chauffeurs aanwezig. De flinke inspanning vraagt veel van met name de lopers en de fietsers, tijdens rustmomenten worden zij behandeld door sportmasseurs.

Wat vraagt het team: twee enthousiastelingen die samen met ons de uitdaging aan willen gaan. Belangrijk is dat de kennis voldoende is om de zwaar belaste spieren en gewrichten te kunnen behandelen/masseren zodat de estafette zoveel blessurevrij als mogelijk volbracht kan worden. De fietsers leggen een afstand af van ongeveer 300km per persoon, de lopers ongeveer 70km per persoon. Team 250 is een ervaren team wat al jaren meedoet, echter hebben een aantal teamleden door verschillende omstandigheden besloten dit jaar niet mee te gaan. Er is een stabiele mix van ervaren en nieuwe deelnemers.

De planning is dat wij op 2 juni naar Parijs vertrekken en op het startterrein een nacht kamperen, zaterdag 3 juni starten wij in de middag en zullen dan non-stop naar Rotterdam lopen waar wij maandag 5 juni rond het middaguur op de Coolsingel zullen finishen. Een lach, een traan en een unieke ervaring maken dit tot een evenement wat meer dan de moeite waard is om aan deel te nemen, voor vervoer, eten, drinken en slaapplek wordt gezorgd. Voor studenten een unieke mogelijkheid om de geleerde technieken in de praktijk te kunnen brengen en dit wellicht aan een opdracht te koppelen.

Voor informatie kan contact op worden genomen met Eelco van Heijzen via onderstaande gegevens.

Facebook: https://www.facebook.com/team250boumanggz/?fref=ts
E-mail: eelco.van.heijzen@gmail.com
Telefoon: 06-42484315