Home Nieuws Bestuursleden gezocht voor de NGS-Afdeling Midden-Nederland

Bestuursleden gezocht voor de NGS-Afdeling Midden-Nederland - Nieuws

Bestuursleden gezocht voor de NGS-Afdeling Midden-Nederland

20 maart 2017
Bent u de enthousiaste en gedreven masseur die zich voor de NGS afdeling Midden-Nederland wilt gaan inzetten? Meld u dan aan voor een bestuursfunctie in uw afdeling.

Binnen het NGS zijn er 12 afdelingen die als voornaamste functie hebben de belangen van de regio te behartigen binnen het Genootschap.

Voor de afdeling Midden-Nederland is het NGS op zoek naar nieuwe bestuursleden. Onlangs hebben de heren Ger Bosman, voorzitter, en René Klomberg, secretaris, aangegeven hun bestuursfuncties van de afdeling Midden-Nederland neer te leggen. Ger Bosman heeft te maken met gezondheidsproblemen en René Klomberg vindt het na 17 jaar tijd het stokje door te geven aan de jongere generatie. Eerder hebben de penningmeester en de massage-teamleider hun functie al neergelegd.
 
Het is dus tijd voor een nieuw bestuur. Als u meer wilt weten over de bestuursfuncties dan zijn er binnen het NGS bureau functieprofielen van de diverse functies aanwezig. Wat wij echter vooral zoeken zijn enthousiaste, verbindende en positieve masseurs die zich voor de afdeling willen inzetten.
 Ondanks dat er op dit moment geen bestuursleden zijn, komt u er niet alleen voor te staan. De heren Bosman en Klomberg hebben toegezegd de functies over te dragen aan de nieuwe bestuursleden en vanuit het NGS bureau krijgt u ondersteuning voor de inzet van massageteams, de financiën en de ontwikkeling van nascholingen.

Hebben we uw interesse in een bestuursfunctie gewekt, maak dit dan voor 31 maart kenbaar door een mail te sturen naar abruinsma@ngsmassage.nl. Wilt u eerst nog meer informatie, neem dan contact op met René Klomberg (06-10853904) of Ger Bosman (06-51482469).