Home NGS Ledenpanel

NGS Ledenpanel

Denk met ons mee! En schrijf je in voor het NGS-ledenpanel!

Meld je aan voor het NGS-panel en denk mee en discussieer over onderwerpen zoals bijvoorbeeld de positionering van de masseur en BTW-dossier.


Het NGS heeft ruim 4.000 leden. Komende jaren willen nog meer in gesprek gaan met onze leden. Dit willen we o.a. door een nieuw op te zetten NGS-Panel. Jouw mening over diverse vraagstukken, zoals de positionering van de NGS-massseur of het geven van ledenvoordelen, zal bijdragen aan de richting die we willen opgaan.
Lijkt het je leuk om via online enquêtes/vragenlijsten of discussies mee te denken over onderwerpen zoals de positionering van de masseur, BTW-dossier, etc?  
Meld je dan aan voor het NGS-Panel. Aan leden van dit panel wordt een aantal keer per jaar gevraagd of zij mee willen doen met online enquêtes, het testen van producten of forumdiscussies. Met de uitkomsten van deze onderzoeken wordt gepeild wat leden van verschillende onderwerpen vinden, maar ook of we ons actief moeten inzetten op een nieuw gebied. Ook kan uit deze onderzoeken duidelijk worden wat voor producten leden zoeken,  hier kan dan iets op bedacht worden.

Wat doen we met de resultaten?
De input van leden die we uit deze onderzoeken halen is belangrijk, omdat dit bijdraagt een breder draagvlak. Bijvoorbeeld of we doorgaan met de ontwikkeling van een nieuw product of dat we met een ander plan moeten komen of dat we ons actief moeten inzetten op een nieuw gebied, omdat leden dit van ons verwachten. Uitkomsten van deze onderzoeken zijn natuurlijk ook voor andere doelen belangrijk, denk aan samenwerkingspartners, sponsors….

Ik wil meedenken!
Wil je ook meedenken met de NGS en een bijdrage leveren aan de verschillende onderwerpen waar we vragen over hebben? Registreer dan nu en denk mee.
 Je wordt dan een aantal keer per jaar uitgenodigd om mee te doen met verschillende onderzoeken.

Aanmelden
Ook enthousiast geworden? Meld je dan aan voor ons online panel

Aankomende onderwerpen:

  • FVN Ledenvoordeel
  • Samenwerking zorgverzekeraars
  • BTW tarief
  • Positionering NGS Masseur®
  • Testen van verschillende producten