Home Nieuws Het NGS presenteert de NGS-masseur®

Het NGS presenteert de NGS-masseur® - Nieuws

Het NGS presenteert de NGS-masseur®

29 september 2022
Zoals iedereen weet, is masseur nog altijd een vrij beroep. Iedereen kan én mag zich masseur noemen. Ook zonder gedegen opleiding en bij- en nascholingen. Om de kwaliteit van onze masseurs zichtbaarder te maken, hebben we vorig jaar NGS-masseur® laten deponeren als een beschermde merknaam.

Alleen jij als lid van het NGS mag je NGS-masseur® noemen en dit zichtbaar maken met het daarbij behorende nieuwe logo op je website, visitekaartjes, social media etc. Klik om direct het logo te downloaden.

Logo NGS-masseur®

Om leden van het NGS, en dus de NGS-masseur®, bekend te maken aan de buitenwereld hebben we dus een logo laten ontwerpen. Via onze webshop kun je kleding met het nieuwe logo bestellen. We hebben een polo, softshell jas en hoodie met rits.
Bestel hier je polo, softshell en/of hoodie.
Levering binnen 10 werkdagen

Kleding

Nieuw muurschild voor zichtbaarheid en kwaliteit


Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk! Vanaf vandaag kun je het nieuwe muurschild aanschaffen via onze webshop. Let op: het muurschild wordt uitgeleverd vanaf 19 september 2022.
Je kunt het muurschild eenvoudig binnen of buiten jouw praktijk kunt ophangen doormiddel van zuignappen of afstandshouders.

Het muurschild bestaat uit twee of meer delen die los van elkaar aan te schaffen zijn. Aan het bordje kun je namelijk de profielen hangen waar je een diploma op hebt behaald: sport- wellness of sportzorg. Heb je een geldige licentie dan ontvang je een sticker met het jaartal dat jouw licentie afloopt. Deze sticker plak je naast de tekst van de licentie te plakken.

Let op: alleen het jaartal is een sticker. De tekst ‘NGS-licentie t/m’ is gedrukt op het muurschild. Je kunt het muurschild ook laten drukken met jouw bedrijfslogo.
Pre order hier het muurschild.

Muurschild

Hoe groter we het merk van NGS-masseur® kunnen maken, hoe beter we onze kwaliteit over het voetlicht kunnen brengen.

NGS-logo

Verdwijnt hiermee het huidige NGS-logo? Nee zeker niet! Het NGS-logo blijft bestaan en gebruiken we om ons als branche- en examenorganisatie bekend te maken. De NGS-masseur is een merk van het NGS. Vergelijk het met Unilever. Zij voeren een aantal merken zoals Unox en Dove. Unilever heeft een eigen logo, maar hun merken ook.

Gebruik dus als NGS-masseur NGS-masseurs® niet meer het NGS-logo, maar het nieuwe logo om je bekend te maken aan de buitenwereld!

Vindeenmasseur.nl

NGS-masseurs® met een geldige NGS-licentie zijn zichtbaar op www.vindeenmasseur.nl. In het NGS-portaal kun je zelf aangeven wat jouw praktijkgegevens zijn en dat je zichtbaar wilt zijn zodat mensen jou kunnen vinden. In de komende periode brengen wij www.vindeenmasseur.nl onder de aandacht van diverse groepen. Zo hebben we een aantal acties bedacht tijdens de 4Daage in Nijmegen!

Achtergrond

Een aantal jaar geleden zijn we tot drie uitstroomprofielen gekomen: sportmasseur, sportzorgmasseur en wellnessmasseur. Maar eigenlijk passen die hokjes niet meer bij de huidige tijd”, zegt Anja Bruinsma, directeur van het NGS. Een sportmasseur behandelt niet alleen sporters. En een wellnessmasseur wordt door het publiek vaak geassocieerd met wellnesscentra, maar in een eigen praktijk doet de wellnessmasseur veel meer en andere behandelingen. Wellnessmasseurs begeven zich steeds vaker op de raakvlakken tussen welzijn, ontspanning en zorg. En dan zijn er nog masseurs die zowel sport- als wellnessmasseur zijn. Om ons breder te kunnen profileren is de naam NGS-masseur® bedacht.