Home Nieuws Webinar: Zakelijke verzekeringen hoe zit het nou?

Webinar: Zakelijke verzekeringen hoe zit het nou? - Nieuws

Webinar: Zakelijke verzekeringen hoe zit het nou?

31 mei 2021
Zakelijke verzekeringen is een onderwerp waar weinig masseurs graag over nadenken. Dat is niet gek, want als je je erin verdiept word je al snel overspoeld met onduidelijke en verwarrende informatie.

En als je er voor kiest om jezelf en je onderneming te verzekeren kost het vaak ook nog veel moeite om de juiste producten te vinden. Bij Insify zijn we vastbesloten om dat te veranderen.

LIVE Webinar: 14 juni 2021 - van 19.00 tot 20.00
Daarom organiseert Insify samen met NGS Massage een webinar over zakelijke verzekeringen. Tijdens deze sessie geven we je duidelijke uitleg over de verzekeringen die voor jou als ondernemend masseur relevant zijn. Daarnaast is er de ruimte om al je vragen over dit onderwerp te stellen aan een van onze experts. Na de sessie ben je goed geïnformeerd over dit belangrijke onderwerp en kun je met meer vertrouwen keuzes maken over zakelijke verzekeringen voor jouw onderneming.

Uiteindelijk moet een zakelijke verzekering eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen zijn en je dekken wanneer je het het meest nodig hebt. Daar helpt Insify je graag mee.

Hoe te volgen?
Je kunt het webinar live volgen op  14 juni van 19.00 - 20.00 uur. Mocht je niet in de gelegenheid zijn, wees dan niet getreurd. We bieden het webinar vanaf 15 juni ook on-demand aan, zodat je het kunt kijken wanneer jij wilt. 

Voordeel van het live volgen is dat je direct vragen kunt stellen aan de spreker.

Investering

  • Gratis voor iedereen die behoefte heeft aan meer uitleg over een zakelijke verzekering. 


Aanmelden:

  • NGS-leden melden zich aan via het NGS-portaal (Tab Bij-/Nascholingen, filter op NGS Webinars, filter op NGS Webinars en kies voor live of on-demand).
  • Niet lid van het NGS? Dan kun je je aanmelden via allesovermassagewebshop.nl.


NGS-licentie
Je ontvangt geen NGS accreditatiepunten voor dit webinar.

 

Met trots presenteert het NGS een nieuwe partner: Insify

NGS werkt vanaf nu samen met Insify, een innovatieve verzekeraar die de manier waarop ondernemers hun zakelijke verzekeringen afsluiten een stuk voordeliger, slimmer en makkelijker maakt!
NGS leden krijgen extra veel voordeel bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) via Insify!

Waarom een AOV?
De AOV is voor ZZP’ers een belangrijke verzekering. Veel ondernemers zijn namelijk niet beschermd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Sterker nog, uit onderzoek van TAF blijkt dat 69% van alle ZZP’ers niet langer dan 12 maanden kan rondkomen van eigen spaargeld, en dat terwijl arbeidsongeschiktheid regelmatig voorkomt.
Bij beroepen met lichte handenarbeid, zoals masseurs, is de kans op arbeidsongeschiktheid maar liefst 37%.

Met de AOV van Insify dek je je vaste lasten, zodat je die kan blijven betalen wanneer je (tijdelijk) niet meer kan werken. Dit is voordeliger dan het verzekeren van je inkomen. Omdat het aanvragen van een AOV bij Insify 100% digitaal gaat is deze een stuk goedkoper. Dit blijkt uit de test van onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview, die de TAF AOV, die je via Insify afsluit, de hoogste score in de categorie prijs heeft gegeven.

De voordelen van Insify op een rij:

  • 20% korting in het eerste jaar
  • Geen afsluitkosten
  • Geen advieskosten
  • Geen servicekosten in het eerste jaar, daarna €2,50 per maand (50% korting t.o.v. de gangbare servicekosten)
  • 30 dagen bedenktijd


Meteen gebruik maken van deze aanbieding? Kijk dan in het NGS portaal om via de Insify website je AOV aan te vragen!