Home Nieuws Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) lanceert nieuwe website: Vindeenmasseur.nl

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) lanceert nieuwe website: Vindeenmasseur.nl - Nieuws

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) lanceert nieuwe website: Vindeenmasseur.nl

18 juli 2018
Ga voor kwaliteit en bezoek een NGS-masseur!

Met de lancering van www.vindeenmasseur.nl kunnen Nederlanders  vanaf vandaag zoeken naar een kwalitatief goede masseur in de buurt. Initiatiefnemer van deze website is het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).  Het NGS behartigt de belangen van 5.000 sport- wellness en sportzorgmasseur. Doel van het NGS is het o.a. bevorderen van kwaliteit van de sport- wellness en sportzorgmassage.  Met de nieuwe website wilt het NGS deze kwaliteit inzichtelijk maken.

Kwaliteit
Iedereen  kan en mag zich sport- en/of wellnessmasseur noemen. Het NGS geeft als landelijke branche-organisatie licenties uit die het bewijs zijn van de bekwaam- en bevoegdheid van de masseur. Om de licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen. Om er zeker van te zijn dat de NGS-masseur een diploma heeft behaald en zich via bijscholingen up-to-date houdt van de laatste trends en ontwikkelingen bezoek je een NGS-masseur.  

De sportzorgmasseur is gecertificeerd door de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). De SCAS is een onafhankelijke organisatie die diverse disciplines binnen de sportzorgketen certificeert.

Op www.vindeenmasseur.nl tref je vanaf vandaag de adressen  van masseurs met een geldige licentie of SCAS-certificering bij jou in de buurt.

Waarom naar de NGS- masseur?
Of je nou een sportieve uitdaging aangaat of je gewoon eens heerlijk wilt ontspannen. De NGS-masseur helpt je daarbij! De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. De sportzorgmasseur is vaak een eerste aanspreekpunt bij pijntjes en klachten en dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie. 

Een sportzorgmasseur is een verdieping voor masseurs met een diploma sportmassage. Waar een sportmasseur zich niet bezighoudt met blessures is een sportzorgmasseur daar wel toe opgeleid. 

Tijd nodig om lichaam en geest te laten ontspannen? Dat kan bij uitstek bij de wellnessmasseur. De wellnessmasseur is dé expert om je een gevoel van ontspanning en welzijn te geven.