Home NGS examen Aanmelden examen

Aanmelden examen

Aanmelden voor zowel theorie als praktijk doe je door het afnemen van een examenpakket. In het examenpakket is opgenomen:

Voor schooljaar 2016/2017 bedragen de kosten voor het totaalpakket (theorie-examen en praktijk assessment) € 243,- voor kandidaten vanuit een CRKBO geregistreerde opleiding of € 292,- voor kandidaten vanuit een niet CRKBO geregistreerde opleiding. Via onderstaand formulier kun je een examenpakket aanvragen.  Regelgeving dwingt ons onderscheidt te maken in de bedragen tussen CRKBO geregistreerde opleiders en niet CRKBO geregistreerde opleiders. Wij adviseren je bij jouw opleidingsinstituut na te vragen of zij CRKBO geregistreerd zijn zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een overzicht van CRKBO geregistreerde opleiders treft je ook aan op de website van het CRKBO

Informatie:

Aanmeldformulier Examenpakket

Wanneer je dit formulier heeft ingevuld ontvang je via het opgegeven mailadres een link om de betaling via iDEAL te voldoen. Je ontvangt daarna direct de codes voor het theorie-examen.

Voor schooljaar 2016/2017 bedragen de kosten voor het totaalpakket (theorie-examen en praktijkexamen) € 243,- voor kandidaten vanuit een CRKBO geregistreerde opleiding of € 292,- voor kandidaten vanuit een niet CRKBO geregistreerde opleiding.