Home Agenda overig

Agenda overig

Wanneer

Afdelingen

Hieronder treft je een overzicht van evenementen aan waar een massageteam van het NGS aanwezig is. Klik voor meer informatie over het inzetten van een NGS-massageteam.

Voor de afdeling

Is er een massageteam aanwezig bij een evenement? Meld deze dan aan voor de agenda

Voor de masseur

Geef in het Ledenportaal onder 'Samenwerkingsvormen' aan op welke manier je uitbetaald wilt worden. Geef je niets aan, dan zal er niet worden uitbetaald. 

 

Sorteer op Datum

Wandel: Dam tot Dam Wandeltocht 2019

Afdeling Noord Holland 1
21 september | Zaandam
Dam tot Dam een jaarlijks terugkerend sportief evenement waarbij 16.000 wandelaars actief zullen zijn. Heb je zin om in een gezellig professioneel team deze lopers te ondersteunen bij hun sportieve prestaties, meld je dan aan.

MH2D fiets toertochten: MH2D

Afdeling Limburg
21 september | Lilbeek
MH2D is een evenement in het zuiden van Limburg. 2 dagen wordt er gefietst in de heuvels over verschillende afstanden. Er kan met de racefiets of met de mountainbike gefietst worden. Op zaterdag heb ik 8 masseurs nodig en Zondag 4 masseurs. Bij slecht weer zal ik op de zaterdag masseurs…

Dag van de EHBO

Afdeling Drenthe
21 september | het Rensenpark (voormalige dierentuin) in Emmen
Dit jaar wordt voor de tweede keer de Dag van de EHBO georganiseerd. De Dag van de EHBO is een grootschalige informatiemarkt met diverse demonstraties en activiteiten op het gebied van eerste hulpverlening en zelfredzaamheid voor gediplomeerde EHBO leden en voor niet-EHBO'ers. Op de dag van de…

hardlopen: Dam tot Dam by night

Afdeling Noord Holland 1
21 september | Zaandam
Dam tot Dam is een jaarlijks terugkerend sportief evenement waarbij maximaal 15000 hardlopers 5 Engelse Mijl (8km) zullen afleggen door de verlichte straten van Zaandam. Heb je zin om in een gezellig professioneel team deze lopers te ondersteunen bij hun sportieve prestaties, meld je dan aan

hardlopen: Dam tot Dam Loop

Afdeling Noord Holland 1
22 september | Zaandam
Dam tot Dam is een jaarlijks terugkerend sportief evenement waarbij 50000 hardlopers kunnen meedoen aan diverse afstanden waaronder de 10 Engelse Mijl (16,1) tussen Amsterdam en Zaandam. Heb je zin om in een gezellig professioneel team deze lopers te ondersteunen bij hun sportieve prestaties, meld…

hardloopevenement: TCS Amsterdam Marathon

Afdeling Noord Holland 2
20 oktober | Sporthallen Zuid Amsterdam, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam
Met de afstanden 8, 21 en 42 kilometer en in totaal ongeveer 45.000 hardlopende deelnemers is dit evenement de grootste in zijn soort in Nederland. Wil je deel uit maken van het massageteam meldt je dan snel aan.

Hardlopen: Herfstmarathon Etten-Leur

Afdeling Brabant-West
27 oktober | Theater de Nieuwe Nobelaer
De Herfstmarathon in Etten-Leur wordt dit jaar gehouden op zondag 27 oktober. Van 10:30 tot 15:30 staan we weer met 15 masseurs te masseren op het podium van theater de Nieuwe Nobelaer. Wil je daar bij zijn, meld je dan aan.

Badminton: Calton Jeugdtoernooi Badminton

Afdeling Limburg
27 december | Hoensbroek, Heerlen, Beek, Brunssum
Internationale badminton toernooi tussen kerst en nieuwjaar. Leeftijd spelers: tussen de 8 en 16 jaar. Op vrijdag 27 december worden er wedstrijden gespeeld in 4 sporthallen verdeeld over Heerlen, Hoensbroek, Brunssum en Beek.