Home NGS toetsing Aanmelden voor een herkansing

Aanmelden voor een herkansing

Herkansingen Sportmassseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur

Bij een onvoldoende voor een toetsing heb je de volgende mogelijkheden tot herkansing:
 

Hierbij geldt dat er niet langer dan 1 jaar mag zitten tussen een voldoende uitslag op de kennistoets en het behalen van een voldoende voor het portfolio. En niet langer mag zitten dan een jaar tussen het behalen van een voldoende voor het portfolio en het behalen van een voldoende voor de praktijkbeoordeling.

Aanmelden herkansing kennistoets Sportmasseur en Wellnessmasseur
Je ontvangt de definitieve uitslag van de toetsing per email. Wanneer deze onvoldoende is behaald, vermelden wij in de email de stappen die nodig zijn om een herkansing voor de kennistoets aan te vragen en in te plannen.

Via het portaal kan je betaling voldoen voor de herkansing. Wanneer de betaling juist is ontvangen zal je binnen 24 uur een link ontvangen om je voor de herkansing in te schrijven.

Aanmelden herbeoordeling portfolio Sportmasseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur
Wanneer je een herbeoordeling wilt voor het portfolio zal deze betaling via het portaal verlopen. Het portfolio mag worden ingestuurd maar zal niet eerder worden beoordeeld voor de betaling juist is voldaan.

Aanmelden herbeoordeling praktijk Sportmasseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur

Via het formulier kan je je inschrijven voor een herkansing voor de praktijk beoordeling. Hiervoor ontvang je na je praktijktoetsing ook een email.

 

Annuleringsvoorwaarden

 

Aanmelden herkansing Sportmasseur (oude toetsing)

Theorie examen
Mocht je toch nog een herkansing nodig hebben zullen er helaas geen codes meer kunnen worden verstrekt. Door de corona maatregelen zullen er alleen nog maar examens kunnen worden afgenomen op het bureau bij het NGS in Bilthoven. 

Dit kan op elke door de weekse dag tussen 09.00 en 19.00 uur. Weekend dagen zijn overleg bij voldoende aanmeldingen.
Wanneer je hier gebruik van wilt maken zul je het volgende formulier kunnen invullen en nemen we contact met je op om de inschrijving na betaling in het NGS portaal definitief te maken.