Home NGS toetsing Aanmelden voor een herkansing

Aanmelden voor een herkansing

Herkansingen Sportmassseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur

Bij een onvoldoende voor een toetsing heb je de volgende mogelijkheden tot herkansing:
 

Hierbij geldt dat er niet langer dan 1 jaar mag zitten tussen een voldoende uitslag op de kennistoets en het behalen van een voldoende voor het portfolio. En niet langer mag zitten dan een jaar tussen het behalen van een voldoende voor het portfolio en het behalen van een voldoende voor de praktijkbeoordeling.

Aanmelden herkansing kennistoets Sportmasseur en Wellnessmasseur
Je ontvangt de definitieve uitslag van de toetsing per email. Wanneer deze onvoldoende is behaald, vermelden wij in de email de stappen die nodig zijn om een herkansing voor de kennistoets aan te vragen en in te plannen.

Via het portaal kan je betaling voldoen voor de herkansing. Wanneer de betaling juist is ontvangen zal je binnen 24 uur een link ontvangen om je voor de herkansing in te schrijven.

Aanmelden herbeoordeling portfolio Sportmasseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur
Wanneer je een herbeoordeling wilt voor het portfolio zal deze betaling via het portaal verlopen. Het volledige portfolio mag worden ingestuurd volgends de procedure zoals op de website aangegeven. Het porfolio zal niet eerder worden beoordeeld voor de betaling juist is voldaan.
Je hebt recht op één herkansing van het portfolio. Wanneer ook de herkansing met een onvoldoende wordt beoordeeld, dan zul je een nieuw toetsingspakket moeten aanschaffen. Dit houd in dat je ook de Kennistoets opnieuw met een voldoende dient af te ronden. 

Aanmelden herbeoordeling praktijk Sportmasseur, Wellnessmasseur en Sportzorgmasseur

Via het formulier kan je je inschrijven voor een herkansing voor de praktijk beoordeling. Hiervoor ontvang je na je praktijktoetsing ook een email.

 

Annuleringsvoorwaarden